Καφές: Πες μου πως τον πίνεις να σου πω ποιος είσαι

02:00 26/5/2011 - Πηγή: 24wro

Δείτε τις προτιμήσεις και τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας...



που κρύβονται πίσω από την εντελώς αθώα και ανυποψίαστη επιλογή του.

Για τους περισσότερους είναι μια επαναλαμβανόμενη καθημερινή συνήθεια. Γι’ άλλους πάλι, αποτελεί εθισμό στα όρια της κοινωνικής ανοχής, καθότι δεν κάνουν χωρίς αυτόν. Για πολλούς αποτελεί πεδίο για πειραματισμού και ξεχωριστές απολαύσεις. Όπως και να ‘χει, ο καφές αποτελεί αναμφίβολα το υγρό καύσιμο της καθημερινότητας και αναπόσπαστο μέρος της ατομικής μας κουλτούρας.

Aρ. 10 : Ελληνικός freddo



Είσαι τύπος: Εναλλακτικός. Δεν συμβιβάζεσαι με τις επιταγές του lifestyle, τους ορισμούς της επιτυχίας και της αποτυχίας που κατασκευάζουν οι άλλοι για σένα, ούτε σου αρέσει να μπαίνεις σε καλούπια. Πειραματίζεσαι με όλα, την ψάχνεις αλλιώτικα και δεν σταματάς ποτέ να αμφισβητείς ακόμα και την ίδια την αμφισβήτηση. Είσαι opinion leader. Ότι κάνεις εσύ σήμερα, οι άλλοι το κάνουν αύριο όταν δηλαδή εσύ έχεις πάει κάπου αλλού. Φέτος ανακάλυψες τυχαία τον ελληνικό φρέντο και μάλιστα σκέφτηκες να καταθέσεις την ιδέα για πατέντα. Για να δούμε πόσοι θα σε ακολουθήσουν αυτό το καλοκαίρι!

Aρ. 9 : Γαλλικός



Είσαι τύπος: Μετριοπαθής. Ο καφές δεν αποτελεί για σένα πεδίο μάχης, αλλά ένα απαραίτητο εφόδιο για να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα. Τι κι αν σε ρωτάνε αν θέλεις καφέ φίλτρου, γαλλικό ή αμερικάνικο, όλοι ίδιοι είναι και την ίδια δουλειά κάνουν. Είσαι ανεκτικός στις αντιλήψεις των άλλων, δεν δημιουργείς προβλήματα στην παρέα και κάνεις ασφαλείς επιλογές, που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αποτυχίας ούτε όμως και έκπληξης. Η καφετιέρα ως συσκευή είναι για σένα μια ακόμα μηχανή οικιακού εξοπλισμού σαν τον τρίφτη, το σουρωτήρι και το μπρίκι αλλά βελτιωμένη αφού δουλεύει με το πάτημα ενός κουμπιού και σου φτιάχνει καφέ όσο εσύ ξυρίζεσαι. Δεν έχεις κι άδικο!

Aρ. 8 : Ελληνικός “με ολίγη”



Είσαι τύπος: Παραδοσιακός. Νοσταλγός του παρελθόντος και οπαδός του κάθε πέρυσι και καλύτερα. Για σένα ο χρόνος σταματάει στις παιδικές σου αναμνήσεις με τη μαστίχα υποβρύχιο, το λουκούμι και το ποτήρι με το δροσερό νερό, πάνω στο σεμεδάκι της μαμάς. Μισείς τα δήθεν. Από μουσική ακούς οτιδήποτε αυθεντικό που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο. Η ίδια η προετοιμασία του καφέ αποτελεί μυσταγωγία και δεν συμβιβάζεσαι ποτέ με ελληνικό βρασμένο σε ηλεκτρική κουζίνα. Μπρίκι πάνω στο γκάζι, και μάλιστα μπακιρένιο.

Αποζητάς την ποιότητα και όχι την ποσότητα, σου αρέσει να παίρνεις τον χρόνο σου και η ελληνικότητα αποτελεί για σένα ανεκτίμητη αξία. Λέξεις όπως χόβολη, μπακίρι, καϊμάκι αλλά και σιέστα, ναργιλές και μπέσα εκφράζουν με διαχρονική σαφήνεια τις αντιλήψεις σου για τη ζωή.

Aρ. 7 : Ελληνικός σκέτος



Είσαι τύπος: Μάτσο. Πολλά βαρύς και όχι. Δεν σηκώνεις πολλά με τις απόψεις και τα θέλω σου και είσαι λακωνικός, λιγομίλητος και συχνά απαι
Keywords
Τυχαία Θέματα