Ισπανία: Όλα τα βλέμματα στο Μεστάγια

13:10 10/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ομαλά κυλάει μέχρι στιγμής η 31η αγωνιστική αφού το Σάββατο όλα τα αποτελέσματα...
ήταν λογικά.

Το κυρίως «πιάτο» όμως στην Πριμέρα Ντιβιζιόν «σερβίρεται» σήμερα με έξι αγώνες που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

 ΜΑΛΑΓΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Στο ματς του πρώτου γύρου η Λα Κορούνια είχε νικήσει με 3-0.

Μάλαγα: Δεν φαίνεται ικανή να «σώσει» τη σεζόν η γηπεδούχος καθώς την περασμένη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Λεβάντε που έδινε… έξι πόντους κατάφερε να χάσει με 3-1. Πλέον η προσπάθεια της παραμονής έχει δυσκολέψει αφάνταστα για τους Ανδαλουσιανούς που είχαν ξεκινήσει
την αντεπίθεση τους αλλά κόπηκε απότομα.

Οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί ακόμα όμως η απογοήτευση και οι απουσίες ενδέχεται να κοστίσουν στην ομάδα του Πελεγκρίνι. Μπαπτίστα (επιθετικός) και Ασένχο (τερ/κας) είναι τραυματίες ενώ και ο τιμωρημένος Ουέλινγκτον θα λείψει από το κέντρο της άμυνας.

Λα Κορούνια: Έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες ήρθε η νίκη επί της Μαγιόρκα με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Επιτέλους σημάδια ζωής για την ομάδα του Λοτίνα που έμοιαζε να έχει πέσει σε «χειμερία νάρκη».
Το επιθετικό πρόβλημα των Γαλιθιάνων δεν εξαφανίστηκε έτσι απότομα απλά οι επιθετικοί της ομάδας ήταν λίγο πιο ουσιώδεις και έτσι η Λα Κορούνια απέκτησε μια απόσταση ασφαλείας τεσσάρων βαθμών. Τραυματίες άρα και εκτός αποστολής οι Ζούκα (μέσος) και Ντεσμάρετς (αριστερός χαφ).


ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΛΕΒΑΝΤΕ

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Λεβάντε είχε επικρατήσει με 3-1.

Σανταντέρ: Οι δύο απανωτές ήττες έφεραν και δύο νίκες και έτσι η Σανταντέρ μπορεί και επίσημα πλέον να υπερηφανεύεται πως είναι μαζί με τη σημερινή της αντίπαλο η ευχάριστη έκπληξη του δεύτερου γύρου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τελευταίο θύμα της ομάδας του Μαρθελίνο ήταν η Εσπανιόλ και μάλιστα μέσα στη Βαρκελώνη. Το τελικό 2-1 δεν ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αλλά σημασία έχει τι «έγραψε» ο πίνακας.

Στο «Ελ Σαρντινέρο» οι παίκτες της Ράσινγκ παίρνουν δύναμη και το σίγουρο είναι πως θα πιέσουν τη Λεβάντε με στόχο να βάλουν τέλος στα σενάρια υποβιβασμού. Με του Ντος Σάντος στην ενδεκάδα είναι άλλη ομάδα αλλά σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες. Ρόζενμπεργκ (επιθετικός), Φρανσίς (μπακ), Αράνα (μέσος) και Σεράνο (εξτρέμ) δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Λεβάντε: Ποιος την πιάνει τη Λεβάντε. Εν χάνει με καμία δύναμη και κάνει πορεία πρωταθλητισμού σε όλο τον δεύτερο γύρο. Πραγματικά ασταμάτητη η φιλοξενούμενη νίκησε με άνεση την Μάλαγα (3-1) την περασμένη εβδομάδα και της έδειξε τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί προκειμένου να σωθεί.

Χαρακτηριστικό της ξέφρενης πορείας των Λεβαντίνων είναι πως στην βαθμολογία φόρμας η μόνη ομάδα που βρίσκεται πάνω της είναι η Μπαρτσελόνα. Θετικά τα νέα από το στρατόπεδο των τραυματιών καθώς ο Καϊσέδο είναι ΟΚ και μπορεί να αγωνιστεί ενώ και ο Τόρες επιστρέφει από τιμωρία. Παρόλα αυτά θα απουσιάσουν για ακόμα μια φορά οι τραυματίες Ντελ Όρνο και Σέρχιο. Το ίδιο θα συμ
Keywords
Τυχαία Θέματα