Ισπανία: Απλά… πόλεμος

19:50 21/5/2011 - Πηγή: 24wro
Τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία και κυριολεκτικά γίνεται ένας…
κακός χαμός στην ουρά, καθώς έξι ομάδες παλεύουν για να μην είναι αυτές που θα ακολουθήσουν την Αλμερία και την Έρκουλες στην Σεγούντα Ντιβισιόν.


Οι ομάδες που κινδυνεύουν είναι η Σαραγόσα, η Χετάφε, η Λα Κορούνια, η Οσασούνα, η Σοσιεδάδ και η Μαγιόρκα και το ματς-κλειδί που εν ολίγοις μπορεί να κρίνει και την… εξέλιξη των υπολοίπων είναι αυτό ανάμεσα στην Σοσιεδάδ και την Χετάφε.

Τα σενάρια- Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα μεταξύ τους παιχνίδια

Μαγιόρκα (44β.): Υποβιβάζεται σε περίπτωση
ήττας  και παράλληλα νίκης της Σαραγόσα, ισοπαλίας στο Σοσιεδάδ-Χετάφε και τουλάχιστον ισοπαλίας της Οσασούνα και της Λα Κορούνια.

Σοσιεδάδ (44β.): Υποβιβάζεται σε περίπτωση ήττας και παράλληλα μη ήττας της Μαγιόρκα και νίκη της Λα Κορούνια και της Σαραγόσα.

Οσασούνα (44β.): Υποβιβάζεται σε περίπτωση ήττας και παράλληλα νίκης της Λα Κορούνια και της Σαραγόσα και μη ήττας της Χετάφε.

Χετάφε (43β.): Βρίσκεται ίσως στην πιο δύσκολη θέση. Υποβιβάζεται σε περίπτωση ήττας και μη ήττας της Σαραγόσα και της Λα Κορούνια. Υποβιβάζεται  σε περίπτωση ισοπαλίας και παράλληλα μη ήττας της Μαγιόρκα και της Οσασούνας και νίκης της Σαραγόσα και της Λα Κορούνια.

Λα Κορούνια (43β.): Υποβιβάζεται σε περίπτωση ήττας και μη ήττας της Σαραγόσα. Υποβιβάζεται σε περίπτωση ισοπαλίας και παράλληλα νίκης της Σαραγόσα και ισοπαλίας της Χετάφε, της Μαγιόρκα και της Οσασούνα.

Σαραγόσα (42β.):  Υποβιβάζεται σε περίπτωση ήττας. Υποβιβάζεται σε περίπτωση ισοπαλίας και μη ήττας της Λα Κορούνια και της Χετάφε.


ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Α’ γύρος: Μπαρτσελόνα-Μάλαγα 4-1

Μάλαγα: Αν και βρέθηκε να προηγείται στο «Σαν Μαμές» έμεινε τελικά στο 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια, με πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα και με 46 βαθμούς, εξασφάλισε και μαθηματικά την σωτηρία της. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Ντεμικέλις (18/1), θα λείψουν οι τραυματίες Μπαπτίστα (11/9) και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ροντόν (30/14).

Μπαρτσελόνα: «Λευκή» εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Λα Κορούνια για τη Μπαρτσελόνα, ισοπαλία που ήταν η δεύτερη σερί, μετά από αυτή κόντρα στη Λεβάντε. Πολλούς παίκτες ξεκούρασε ο Γκουαρντιόλα, ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ (Άλβεζ, Βίγια, Πικέ, Μέσι, Πέδρο, Τσάβι, Ινιέστα) και την ίδια τακτική θα ακολουθήσει λογικά στο «Λα Ροσαλέδα». Απών ο κεντρικός αμυντικός Πουγιόλ (17 συμμ.).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΑΛΜΕΡΙΑ

Α’ γύρος: Αλμερία-Ρεάλ 1-1

Ρεάλ: Με δύο γκολ του Ρονάλντο- που έφτασε στα 38 στο πρωτάθλημα- η Ρεάλ επικράτησε εκτός έδρας 3-1 της Βιγιαρέαλ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τη «βασίλισσα». Αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Μουρίνιο για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και άλλοι παίκτες. Θα απουσιάσει ο μέσος Κεντίρα (25 συμμ.) που είναι τραυματίας.

Αλμερία: Εύκολη νίκη 3-1 κ
Keywords
Τυχαία Θέματα