ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 37-43

23:30 29/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ο δεύτερος τελικός της Α1 του μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον... Ολυμπιακό. Μετά τη νίκη τους στο ΣΕΦ, οι «πράσινοι» ζητούν και δεύτερη νίκη, για να φτάσουν μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα, για να ισοφαρίσουν και να επανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας τους. To παιχνίδι μεταδίδεται απευθείας
από τη ΝΕΤ.

Ο Ολυμπιακός έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα και έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία κατάφερε να προηγηθεί στα μισά της περιόδου 9-2, δεχόμενος μόνο ένα καλάθι από τον Διαμαντίδη. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπέρ του διαφορά και έκλεισε το δεκάλεπτο, προηγούμενος με 19-12.

Το σκηνικό άλλαξε άρδην στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου. Τρία λεπτά ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ισοφάρισε σε 22-22 και 24-24, λόγω της τεχνικής ποινής που δέχθηκε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος παρουσιάστηκε νευρικός και στη συνέχεια άκουσε τις φωνές του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Πάντως, οι «πράσινοι» δεν είχαν συνέχεια στο παιχνίδι τους και έτσι ο Ολυμπιακός που κατάφερε να στρώσει το παιχνίδι ξέφυγε και πάλι με επτά πόντους διαφορά (33-26) στο 16’. Μάλιστα, δύο λεπτά μετά οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν με δέκα πόντους (43-33). Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 43-37 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Ta δεκάλεπτα: 12-19, 37-43.

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράνοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Μπόγρης, Καϊμακόγλου.
Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Λούκας, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου, Έρτσεγκ. Τεόντοσιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα