Ιαπωνία : Πάει για το 6 στα 6 η Γιοκοχάμα

15:00 16/7/2011 - Πηγή: 24wro
Με πέντε ματς ολοκληρώνεται σήμερα η 17η αγωνιστική του ιαπωνικού πρωταθλήματος...
ΚΑΣΙΜΑ – ΣΕΝΤΑΪ 

Κασίμα : Απέτυχε για μία ακόμα φορά να πάρει τη νίκη αν και προηγήθηκε μ’ αντίπαλο τη Ναγκόγια εκτός έδρας. Απών για τους φιλοξενούμενους θα είναι ο νεαρός μέσος Σιμπασάκι που ταλαιπωρείται από τραυματισμό ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Σεντάι: Στους φιλοξενούμενους θα υπάρξουν οι ίδιες απουσίες με το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στη Σιμίζου (0-0 εντός έδρας). Πρόκειται για τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Ισικάβα καθώς και τους Σιμακάβα και Μαξ
που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.
Tips
• Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει 16 under στα 20 τελευταία της ματς και 14 στα 16 εκτός έδρας πιο πρόσφατα της παιχνίδια.• Πέρυσι είχαν από μία εντός έδρας νίκη έκαστη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.


ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ – ΟΥΡΑΒΑ

Γιουμπίλο: Προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Τσερέζο Οσάκα έχοντας βρεθεί δις πίσω στο σκορ. Ο τεχνικός της έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες με εξαίρεση τον Νίσι που παραμένει μακροχρόνια λαβωμένος.
Ουράβα : Σ’ ανοδική πορεία βρίσκεται η φιλοξενούμενη ομάδα που κατάφερε να νικήσει 2-0 εντός έδρας τη δυνατή Καβασάκι. Παραμένει εκτός μάχης ο Οκαμότο που είναι τραυματίας ενώ ο επίσης αμυντικός Τσουστούμι παραχωρήθηκε στην Τοσίγκι. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο νεοαποκτηθείς Ντεσπότοβιτς αν και πιθανότατα δεν θα είναι στην 11αδα.
Tips

* Η Γιουμπίλο έχει από μία νίκη, ήττα και ισοπαλία στα τρία της εντός έδρας ματς κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο που έχει δύο νίκες στη Σαϊτάμα και μία ήττα (πέρυσι)
ΜΟΝΤ. ΓΙΑΜΑΓΑΤΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ
Γιαμαγάτα: Παρέμεινε για 5ο σερί ματς δίχως νίκη και μάλιστα γνώρισε την ήττα 2-1 στη Γιοκοχάμα από τους Μαρίνος. Απών για τη γηπεδούχο θα είναι τόσο ο αμυντικός Γιαμάτα όσο και οι μέσοι Φουρουσάχι, Φουναγιάμα, Ίτο και Χιρόσε καθώς και ο επιθετικός Ελ- Σαμνί όλοι τους λαβωμένοι
Ναγκόγια: Από σπουδαία νίκη ανατροπή στο ντέρμπι κόντρα στη Κασίμα εντός έδρας προέρχεται η φιλοξενούμενη ομάδα. Για τους πρωταθλητές του 2010 θα απουσιάσουν οι μέσοι Γιοσιμούρα και Χανάι που είναι λαβωμένοι ενώ αντίθετα ο βασικός γκολκίπερ Ναραζάκι αν και όχι 100% έτοιμος ίσως επιστρέψει.

Tips
• Δέκα ματς δίχως ήττα έχει η Ναγκόγια που μάλιστα έχει μόλις μία στα 27 της τελευταία ματς.• Εννιά under μετράει στα 10 της πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς η Γιαμαγάτα.Η γηπεδούχος δεν έχει καμία νίκη κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο στις τέσσερις τους αναμετρήσεις αν και απέσπασε ισοπαλία εντός έδρας το 2009.


ΟΜΙΓΙΑ – ΓΙΟ. ΜΑΡΙΝΟΣ 

Ομίγια: Γνώρισε επώδυνη ήττα 1-0 από την ουραγό Φουκουόκα εκτός έδρας. Εξακολουθεί να παραμένει εκτός μάχης μακροχρόνια ο επιθετικός Ισιχάρα ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον μέσο Κιχάρα. Δεν υπάρχουν νέα προβλήματα για τον τεχνικό της.
Μαρίνος: Πήρε δραματική νίκη 2-1 στις καθυστερήσεις κόντρα στη Γιαμαγάτα και συμπλήρωσε έτσι τρεις σερί επιτυχίες με
Keywords
Τυχαία Θέματα