Η Βάσω άρχισε στα χαστούκια τον Ραγκούση

00:25 3/8/2011 - Πηγή: 24wro
Χωρίς προτάσεις επέλεξε να πάει στη βουλή ο πανταχόθεν βαλλόμενος... υπουργός Μεταφορών. Εκεί όμως τον περίμενε η Βάσω Παπανδρέου, η οποία φαίνεται πως έχει βρει την… υγειά της με τους «Διόσκουρους» του πρωθυπουργού, ήτοι Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τους
χτυπάει αλύπητα όπου τους βρει. Έτσι και σήμερα η ισχυρά κυρία του ΠΑΣΟΚ άρχισε τα (πολιτικά) χαστούκια στον ανήμπορο υπουργό: «Αυτό που φοβάμαι» είπε η Βάσω Παπανδρέου «είναι ότι πρόταση του Υπουργού θα έρθει στο τέλος Αυγούστου. Αυτός σημαίνει πως η αγορά θα είναι ανάστατη, ο τουρισμός θα έχει υποστεί πλήγμα, θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Και μας λέτε ότι το Υπουργείο δεν έχει θέσεις και θα τις φέρει τέλος Αυγούστου;. Είναι δυνατόν; Εγώ εκπλήσσομαι» τόνισε.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε τη Βάσω να… απασφαλίσει; Τα ήξεις αφίξεις του Ραγκούση ο οποίος είπε τα εξής: «Ψηφίσαμε έναν νόμο που δεν έχουμε περιθώρια να μην τον εφαρμόσουμε. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.

Το άνοιγμα θα γίνει με κανόνες και μέσα από κανόνες θα προχωρήσει. Αυτό δήλωσε και ο Πρωθυπουργός. Όταν λέμε απελευθέρωση, πρέπει να εννοούμε απελευθέρωση. Η αξιοπιστία μας είναι μείζων αγαθό. Ποιον μπορούμε να κοροϊδέψουμε όταν άλλα ψηφίζουμε και άλλα εφαρμόζουμε; Τον λαό ή τους εταίρους μας;

Υπάρχει εύλογος και επαρκής χρόνος για να τοποθετηθούν όλοι μέχρι να καταθέσουμε τις προτάσεις. Μέχρι τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνονται κινητοποιήσεις.»
Keywords
Τυχαία Θέματα