Η Μαρία Λουίζα ... παπαράτσι σε fashion show με τη Φαίη Σκορδά!

19:33 12/12/2012 - Πηγή: 24wro
Πόσο χαίρομαι όταν δουλεύω μαζί με φίλες και κοπέλες που συμπαθώ και εκτιμώ!
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο fashion show στο Mall με παρουσιάστρια την πανέμορφη μανούλα Φαίη Σκορδά!! Σίγουρα κάποιες φωτογραφίες...
θα είδατε στα blogs! Εγώ όμως σας έχω backstage!! Για πάμε!! - ο κορυφαίος make up artist Εμμανουήλ Αποστολάκης βάζει τις δικές του πινελιές για να αναδείξει την πανέμορφη(επίσης μανούλα ) Αναστασία Περάκη!
-κούκλα Ευαγγελία Αραβανή
περιμένει να της ολοκληρώσουν το χτένισμα!! Φυσικά δεν αρνήθηκε να ποζάρει στην καμερούλα μου!! Χιχι( α βρε Μάρκο παπαράτσι έχω γίνει πια!!)
-Μελαχρινή ελληνική ομορφιά Έσθερ Μαστρογιάννη! Πανέμορφο κορίτσι με καριέρα στο εξωτερικό!!
-Η καλή μου φίλη Βάσω Κολλιδά μου κάνει νάζια πριν ξεκινήσουμε το show!! Από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο.. (λίγο κοντή αλλά τι να κάνουμε.. 1,80 μόνο!! Χιχι)
- Εγώ!! Χαχα την ώρα που μου φτιάχνουν τα μαλλιά!! Και είχα ένα μαλλί .. Μέχρι το Θεό!!
- Ευαγγελία Αραβανή και η καταπληκτική κουκλάρα επίσης φίλη μου Αντζελα Ευριπίδη !! Τις έπιασα στα πράσα την ώρα του φαγητού!! Για να μη λέτε ότι τα μοντέλα δεν τρώνε!!
Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και χάρηκα πολύ που συνεργάστηκα για άλλη μια φορά με φίλους και επαγγελματίες.. Είναι τόσο ωραίο να μπορείς στη δουλεία σου να είσαι με ανθρώπους που εκτιμάς..
Δυστυχώς πλέον είναι δύσκολο.. Μακάρι να συμβαίνει πιο συχνά όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλους μας.. Και να μπορούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.. Σε όποια δουλειά και αν κάνουμε..
Keywords
Τυχαία Θέματα