Η κυβέρνηση επιστρατεύει τους εναπομείναντες υποστηρικτές της στην αγορά

11:32 18/6/2011 - Πηγή: 24wro
Σε επιστράτευση φαίνεται πως έχει καλέσει όλα τα στελέχη και τους εναπομείναντες υποστηρικτές...
της στους κόλπους του επιχειρηματικού κόσμου, η κυβέρνηση, προκειμένου να αποτρέψει το αρνητικό κλίμα που συνεχώς εντείνεται στην αγορά, μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Στοπ πλαίσιο αυτό , αμέσως μετά τον ανασχηματισμό, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΒΕΑ) κ. Παύλος Ραβάνης, εξέδωσε προσωπική ανακοίνωση
με τις απόψεις του-που προφανώς δεν εκπροσωπούν το σύνολο του βιοτεχνικού κόσμου, διαφορετικά θα εξέδιδε επίσημη ανακοίνωση- , στην οποία εκφράζει την ελπίδα ότι «η ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, θα μπορέσει να δώσει ώθηση για την έξοδο από την κρίση, εφόσον διαμορφωθούν συγκεκριμένοι άξονες μιας προσαρμοσμένης πολιτικής στις εξελίξεις και εφόσον η λειτουργία του νέου κυβερνητικού σχήματος παράγει σε σύντομο χρονοδιάγραμμα αποτελέσματα, γιατί ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος της κυβέρνησης».

Πάντως, ο κ. Ραβάνης σημειώνει ακόμη ότι «η χώρα χρειάζεται παραγωγή κυβερνητικού έργου, με κοινωνικό πρόσωπο και απτών αποτελεσμάτων, σε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας, απόλυτης διαφάνειας στις λειτουργίες του κράτους, συνέπειας στις πολιτικές του και κύρια πολιτικές που στοχεύουν στην ενίσχυση της παραγωγικής βάσης της χώρας και στη δημιουργία προοπτικών ανάπτυξης, ως μοναδικής διεξόδου από την κρίση.

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να επιδείξει σύντομα θετικά αποτελέσματα του έργου της, ώστε να ενισχυθεί η ψυχολογία στην αγορά, να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών, των επενδυτών, των ξένων αγορών, να κάνουμε χθες τις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος μας και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον της πατρίδας μας».

newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα