Κραουνάκης: Η σιωπή είναι συνενοχή

11:32 18/6/2011 - Πηγή: 24wro
Μέσα από το γάργαρο και πάντα επίκαιρο και διαχρονικό λόγο του Αριστοφάνη...
επέλεξε να μιλήσει αυτό το καλοκαίρι ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Αυτός ο ηφαιστειώδης δημιουργός, που δεν αφήνει το πνεύμα του να καταπέσει, που έχει περίσσεια συναισθήματος, ανατρεπτικές ιδέες και προχωρημένες σκέψεις, πήρε μαζί του τη την αγαπημένη ομάδα του, τη Σπέιρα-Σπείρα, και άλλα νέα παιδιά που ήρθαν να την ενισχύσουν και παρουσιάζει από
τις 25 του μήνα στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» μια παράσταση που βασίζεται στα χορικά του Αριστοφάνη, κάτω από τον εύγλωττο τίτλο «Αριστοφάνους 11». Και βέβαια μετά η παράσταση θα κάνει περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Από την άλλη, ο αγαπημένος συνθέτης επέγραψε τη μουσική αλλά και μερικούς στίχους στο νέο δίσκο του Δημήτρη Μητροπάνου, το «Εδώ είμαστε». Με όλους τους τρόπους, τόσο μέσα από το θέατρο όσο και μέσα από τη μουσική, ο Σταμάτης Κραουνάκης δηλώνει απερίφραστα παρών.

Το καπάκι της... κατσαρόλας πετάχτηκε και ο ζεστός ατμός που βγαίνει από μέσα, μέσα από τον τσεκουράτο λόγο του Σταμάτη Κραουνάκη, ανάβει φωτιές.

«Αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και να βγουν οι Αγανακτισμένοι πολίτες στο δρόμο είναι το ψεύδος και το θράσος των πολιτικών, οι εμπλεκόμενοι τα τελευταία τριάντα χρόνια, οι οποίοι είναι συνένοχοι άπαντες. Και η σιωπή είναι συνενοχή», δήλωσε σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο.

Όσον αφορά το αν το κίνημα των Αγανακτισμένων μπορεί να φέρει κάποιο καλό αποτέλεσμα για το αύριο της χώρας μας, ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε: «Πιστεύω οτι αυτή τη στιγμή η χώρα μας χρειάζεται ηγέτη με α.....α, και αυτή τη στιγμή βλέπω κάτι ωχρά φοβισμένα υπαλληλάκια των κέντρων εξουσίας που παριστάνουν τους Ευρωπαίους και είναι έτοιμοι να την κάνουν στην πρώτη δυσκολία».
Keywords
Τυχαία Θέματα