Η ιδανική σύζυγος!

11:07 24/11/2012 - Πηγή: 24wro
Αρκετές φορές αναρωτιέστε αν είστε επαρκής μέσα στο γάμο σας ή ψάχνετε τρόπους για να περνάτε ομορφότερες στιγμές με το σύζυγό σας...
Στην πραγματικότητα, τα απλά πράγματα αποτελούν το αλατοπίπερο της ζωής.

Κάντε ομορφότερη την καθημερινότητά σας στα πλαίσια του έγγαμου βίου αλλάζοντας νοοτροπία και αναδεικνύοντας την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας…

Πείτε «Σ’ αγαπώ» πιο συχνά. Αυτή η μαγική φράση είναι απαραίτητη για να δείξετε στον σύντροφό σας ότι συνεχίζετε να νιώθετε το ίδιο γι’ αυτόν. Ανασφάλειες και αμφιβολίες διαλύονται στη στιγμή!

Χαρίστε του το χαμόγελό σας.
Αυτή η υπέροχη έκφραση δίνει μεγάλη ικανοποίηση και στους δύο. Κάπως έτσι ελευθερώνονται οι ενδορφίνες που φέρνουν την ευτυχία!

Κάντε κάτι ξεχωριστό για το σύντροφό σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Δεν χρειάζεται να έχει τα γενέθλιά του για να του πάρετε ένα μικρό δωράκι ή να του ετοιμάσετε το αγαπημένο του γλυκό!

Σταματήστε να ασκείτε αυστηρή κριτική στον εαυτό σας και στο ταίρι σας. Πολλές σκέψεις και λέξεις πληγώνουν γιατί είναι ακραίες και απομονωμένες από το συναίσθημα. Πολλά πράγματα είναι υποκειμενικά ή αλλάζουν με το χρόνο. Δείτε τα μέσα από ένα πιο σφαιρικό πρίσμα και αποκτήστε θετική προσέγγιση.

Πείτε «Ευχαριστώ» συχνότερα. Ακόμα και στις μικρές ευγενικές κινήσεις, πρέπει να εκτιμάτε την καλή πρόθεση που έχει ο σύντροφός σας και να εκφράζετε αυθόρμητα την ευγνωμοσύνη σας.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Όταν είστε προσεγμένες, τότε νιώθετε όμορφες, γεμάτες αυτοπεποίθηση, κάτι που απολαμβάνει πολύ ο σύζυγος. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας γιατί μοιάζει σα να παραμελείτε τη σχέση σας.

Δείτε το ποτήρι μισογεμάτο, διασκεδάστε με το σύντροφό σας, απολαύστε ακόμα και τις μικρές όμορφες στιγμές, το διάλογο, την επικοινωνία και τις κοινές δραστηριότητες. Οργανώστε μαζί πράγματα που σας ψυχαγωγούν.

i-diadromi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα