Μάχιμη ρεπόρτερ, υπερήρωας, μελαγχολική χήρα. Πόσα πρόσωπα έχει η Halle Berry;

11:01 24/11/2012 - Πηγή: TNSite
Την έχουμε δει να φοράει τη στολή της Catwoman, τα λευκά μαλλιά της Storm, το μπικίνι του Bond girl, το μελαγχολικό πρόσωπο μιας γυναίκας που πονά, την τρέλα στο μάτι...ακόμα και τίποτα. Και σαν να μην την έχουμε χορτάσει, στο Cloud Atlas (που βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη, στις 22/11) η Halle Berry παίζει έξι διαφορετικούς ρόλους (ακόμα και αυτόν του άντρα).
Το θέμα όπως καταλαβαίνει σηκώνει συζήτηση.

Από τη Νίκη Χάγια

Η Halle Berry δεν είναι μία συνηθισμένη γυναίκα. Το κορίτσι, που οι γονείς της την ονόμασαν Halle από το εμπορικό κέντρο (Halle's Department Store) στην πόλη όπου γεννήθηκε, έχει υπάρξει στα 46 της χρόνια σύζυγος (δύο φορές), μάνα, ερωμένη, κατηγορούμενη για δύο ατυχήματα (από τα οποία έφυγε από το χώρο του συμβάντος), η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη, η ατρόμητη ηθοποιός που πήγε να παραλάβει κατ' ιδίαν το “Βατόμουρο” της για την ερμηνεία της στο ρόλο της Catwoman, και η μοναδική Αφροαμερικανίδα που έχει κερδίσει Όσκαρ Α' Γυναικείου. Και να φανταστείς ότι την καριέρα της η εκ Oχάιο ορμώμενη Berry την ξεκίνησε από τα καλλιστεία.

Αν και τα τελευταία χρόνια μας έχει απασχολήσει περισσότερο με την προσωπική της ζωή (χώρισε τον δεύτερο σύζυγό της, τον τραγουδιστή Eric Benet, για τον οποίο υπήρχαν φήμες ότι ήταν σεξομανής, γνώρισε τον 10 χρόνια μικρότερό της μοντέλο Gabriel Aubry στο shooting μιας καμπάνιας για τον Versace, έγινε μητέρα από τον Gabriel, χώρισε και τον Gabriel και τώρα είναι ζευγάρι με τον Olivier Martinez και τρέχει στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού της) ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα της πίσω.

Στην ταινία Cloud Atlas, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Tom Hanks, υποδύεται έξι διαφορετικούς ρόλους. Ναι, η Halle έχει πολλά πρόσωπα. Και εμείς επειδή την αγαπάμε ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα της στη μεγάλη οθόνη.

Η Nina στο Bulworth

Εκείνος (Warren Beatty) πολιτικός που θέλει να είναι ειλικρινής με τους ψηφοφόρους του και βάζει τη hip hop μαγκιά στους λόγους του. Εκείνη (Halle Berry) μία νεαρή campaigner με dreadlocks που βράζει το αίμα της, της οποίας αρχικός σκοπό της ήταν να τον σκοτώσει, αλλά αργότερα τον ερωτεύεται και πάει λέγοντας.

H Storm στο X-Men

Όχι σε ένα, αλλά σε τρία X-Men παίζει η Halle και η λευκή της κουαφίρ. Για να ικανοποιήσει μάλιστα όλα τα γούστα τη βλέπουμε και με μακρύ μαλλί (στο πρώτο X-Men), αλλά και με αεράτο καρέ καθώς μεγαλώνει.

H Ginger Knowles στο Swordfish

Τι και αν σε αυτή την ταινία παίζουν ο Hugh Jackman και ο John Travolta, οι περισσότεροι θυμούνται την καταπληκτική ερμηνεία του στήθους της Halle. Έυγε.

Η Leticia Musgrove στο Monster's Ball

Για αυτή της την ερμηνεία της στο πλευρό του Billy Bob Thorton η Halle Berry πήρε το πρώτο της Όσκαρ. Έγινε μάλιστα η πρώτη και μοναδική μέχρι τώρα Αφροαμερικανίδα γυναίκα που κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου.

Η Jinx Johnson στο Die Another Day

Τέτοια ερμηνεία και μπικίνι για Bond Girl είχαμε να δούμε από τη θρυλική Ursula Andress.

Η Miranda Grey στο Gothika

Και αφού το ψυχοπονιάρικ

Keywords
Τυχαία Θέματα