Η γυναίκα που εκνεύρισε τον Karl Lagerfeld

15:17 10/3/2012 - Πηγή: 24wro
Είναι λογικό ο πολύς κόσμος να μην ξέρει... ποια είναι η Robin Givhan -δεν είναι κάποια διασημότητα. Και φυσικά θα μπορούσαμε να δώσουμε και την ίδια δικαιολογία στον Karl Lagerfeld, δεδομένου μάλιστα ότι δηλώνει ότι δεν τη γνωρίζει. Μόνο που μέχρι πρόσφατα, η εν λόγω κυρία -fashion editor και η πρώτη δημοσιογράφος μόδας που βραβεύτηκε με Pulitzer το 2006!- βρισκόταν στην πρώτη σειρά των επιδείξεων του οίκου Chanel!
Tι σημαίνουν όλα αυτά; Απλώς, η κυρία Givhan είχε το… θράσος να γράψει
μια όχι και τόσο κολακευτική, αλλά εν τούτοις, τεκμηριωμένη, ιστορία στο έγκριτο περιοδικό Newsweek τον Ιανουάριο στην οποία ανέφερε ότι ο Kaiser είναι «υπερτιμημένος», μολονότι παράλληλα έγραφε ότι «Αυτό δεν σημαίνει ότι ο γεννημένος στη Γερμανία Lagerfeld δεν είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος ή δεν έχει μεγάλη πολιτιστική επιρροή». Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν αρκετό, πρώτον, για να τη «σβήσει» από τη μνήμη του Karl που δήλωσε ότι δεν ξέρει καν ποια είναι, και, δεύτερον, για να τη μεταφέρει από την πρώτη σειρά του show στις τελευταίες (πάλι καλά που καθόταν).
Πάντως, η Givhan πάλι αποδοκίμασε εν μέρει την τελευταία κολεξιόν Chanel, ενώ είπε αστειευόμενη «Θα ήταν καλά να μου έδιναν και ένα ζευγάρι κυάλια».
Μπράβο Karl, πάντα ξέραμε ότι κάτα βάθος είσαι κύριος…

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα