Η Ευρώπη υποκλίνεται στον Εξάστερο

18:04 6/4/2012 - Πηγή: 24wro
Κυρίαρχο θέμα στις περισσότερες ευρωπαϊκές μπασκετικές ιστοσελίδες είναι η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο final 4...
της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στον μεγάλο αρχηγό του «τριφυλλιού», Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ χαρακτηρίζεται ως επτάψυχη καθώς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν παράτησε το ματς, διεκδικώντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο την πρόκριση.

Η ιστοσελίδα της Euroleague,
ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι πρωταθλητές επιβίωσαν», ενώ με την σειρά του το «sportando.net» στέκεται στην τελευταία βολή του Διαμαντίδη καθώς και στην εξαιρετίκή άμυνα που έπαιξαν οι «πράσινοι» πάνω στον Μπούρσταϊν στην τελευταία φάση του αγώνα.
Το «eurobasket.com», με την σειρά του , αναφέρει: «Στην Κωνσταντινούπολη για να υπερασπιστεί τον τίτλο του», με το «acb.com» να αποθεώνει τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Φοβερός Διαμαντίδης που άγγιξε την τελειότητα».
Το «sport365», αναφέρει: «Σε ένα... ριμέικ τoυ περσινού τελικού, ο Παναθηναϊκός χρωστάει χάρη στον Δημήτρη Διαμαντίδη, αφού του χάρισε την πρόκριση στο Final 4», ενώ τέλος το «tuttosport.com» τονίζει: «Το 13ο Final 4 για τον Ομπράντοβιτς σε 21 χρόνια καριέρας. Το παιχνίδι κρίθηκε στη βολή του Διαμαντίδη 5" πριν το τέλος του αγώνα».

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα