Η Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha

02:46 10/9/2011 - Πηγή: 24wro


Είναι πλέον επίσημο...



Ο Alpha με  ανακοίνωση του επιβεβαίωσε ότι η εκπομπή της Ελένης θα μεταδίδεται 1-4 το μεσημέρι.


Αυτό σημαίνει, ότι η εκπομπή της Ελένης, θα αλλάξει εντελώς τίτλο, σκηνικά και περιεχόμενο, πάντοτε υπό την επίβλεψη της παραγωγού Αγλαϊας Λάτσιου, αδερφής του Γιάννη Λάτσιου με την οποία η Ελένη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Η παρουσιάστρια, έχει ήδη επανακάμψει από τις
διακοπές της και εργάζεται πυρετωδώς υπό τις νέες συνθήκες, καθώς το καινούργιο εγχείρημα θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα πρώτα απ΄όλα για την ίδια.

Η εξέλιξη αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη από τους Γερμανούς του Alpha, για να καλύψουν την οικονομική τρύπα των 18 εκατομμυρίων ευρώ μόνο για το ένα εξάμηνο.

Τώρα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο μια βάρδια τεχνικών, παραγωγών και λοιπά, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος του ημερήσιου ζωντανού προγράμματος.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Alpha, αναφέρονται και οι υπόλοιπες εκπομπές πλην του prime time που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες.

Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο Alpha ανακοινώνει το πρόγραμμα του daytime και νέες εκπομπές στην prime time για το Φθινόπωρο του 2011.Ο σταθμός στοχεύει να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία.

Η τηλεοπτική σεζόν 2010//2011 ήταν η καλύτερη στην ιστορία του Alpha. Η επιτυχία αυτή οφείλεται εν μέρει στην αυξημένη τηλεθέαση της καθημερινής απογευματινής ζώνης του σταθμού, η οποία περιελάμβανε μία συνεχόμενη ροή επιτυχημένων τηλεοπτικών brands, από το Δέστε Τους! στις 16:00, τις Οικογενειακές Ιστορίες στις 18:00, το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00 μέχρι και το Κάτι Ψήνεται στις 20:00, καθώς επίσης και σε ισχυρές εκπομπές του prime time όπως η #1 επιτυχία Αλ Τσαντίρι Νιουζ με τον Λάκη Λαζόπουλο, το Greek Idol και το Πάμε Πακέτο.

Το 2011 είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του σταθμού. Ο Alpha είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία και το Φθινόπωρο, με το νέο του πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει αγαπημένες εκπομπές που επιστρέφουν ανανεωμένες, καθώς και συναρπαστικές νέες προτάσεις.

Μετά από δεκαπέντε χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά την πρωινή ζώνη και θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές από τη νέα της ώρα στις 13:00, ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική του Alpha για τη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ συνεχόμενων επιτυχημένων τηλεοπτικών brands. H παρέα του Δέστε Τους!, η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, και της οποίας η τηλεθέαση αυξήθηκε κατά 59,3% (κοινό 15-44) το 2011 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010, επιστρέφει δυναμικά, με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη. Οι Οικογενειακές Ιστορίες, η εκπομπή που τάραξε τα νερά, πέτυχε αύξηση τηλεθέασης για τον Alpha στη ζώνη 18:00-19:00 κατά 137% και επικράτησε στη ζώνη το δεύτερο τρίμηνο του 2011 με μέση τηλεθέαση 20,4%, συνεχίζουν. Το Δελτίο Ειδήσεων θα ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία της αντικειμενικότητας και αξ
Keywords
Τυχαία Θέματα