Η χυλόπιτα στην Madonna

13:56 10/8/2011 - Πηγή: 24wro
Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε ο Antonio Banderas με αφορμή…
το γεγονός ότι συνεργάζεται ξανά με τον Pedro Almodovar στην ταινία «The Skin I live in». Ο ηθοποιός μίλησε στο «Harper's Bazaar» αποκαλύπτοντας ότι η Madonna τον
είχε φλερτάρει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα για τους ισπανούς ηθοποιούς που κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ.


«Μου είπε ο Pedro ότι η Madonna ήθελε πάρα πολύ να με γνωρίσει. Εγώ ούτε που μιλούσα αγγλικά τότε. Εκείνη έλεγε διάφορα στο τραπέζι που δειπνούσαμε, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. Απλά σκεφτόμουν ότι κάθομαι δίπλα στην Madonna. Ήταν ήδη πολύ διάσημη κι εμείς απλοί άνθρωποι. Ήταν κολακευτικό, όταν κάποιος μου είπε ότι της αρέσω πολύ. Είπα «αλήθεια;». Δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω με αυτό, ήμουν και παντρεμένος τότε, οπότε δεν έγινε τίποτα. Φοβόμουν, επειδή ήταν πολύ δυναμική γυναίκα. Δεν ήθελα να είμαι το αγόρι της Madonna. Καλώς ή κακώς, ήθελα να έχω τη δική μου καριέρα», αποκαλύπτει για τη γνωριμία του με τη «βασίλισσα της ποπ».


Στην ίδια συνέντευξη μιλά με τα καλύτερα για το ζευγάρι Javier Bardem-Penelope Cruz, με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις, ενώ στην παρέα τους έχει μπει και η Eva Longoria.


Τέλος, μίλησε για τον Pedro Almodovar και το λόγο που άργησε να συνεργαστεί ξανά μαζί του: «Ίσως φταίω εγώ, ίσως το Χόλιγουντ. Υπήρξε περίοδος, στην οποία δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε μαζί, γιατί είχα υπογράψει συμβόλαια για 2-3 χρόνια με χολιγουντιανές ταινίες και θα μου έκαναν μήνυση, αν τα έσπαγα. Ο Pedro δεν έχει αλλάξει. Κάθε φορά που δουλεύω μαζί του, μαθαίνω κάτι νέο. Η συνεργασία μαζί του είναι μια δημιουργική κόλαση».
Keywords
Τυχαία Θέματα