Η απομυθοποίηση των απόλυτων αρσενικών του κινηματογράφου

23:55 7/7/2011 - Πηγή: 24wro

Μπορεί στο κινηματογραφικό στερέωμα να είναι λαμπερά αστέρια…
και είδωλα και να ενσαρκώνουν το είδος του απόλυτου αρσενικού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και στην πραγματικότητα οι διάσημοι εκείνοι που θεωρούνται «σύμβολα του σεξ» τα καταφέρνουν τόσο καλά στο σεξ όσο υπόσχεται ο τίτλος τους.
Από τον Μάρλον Μπράντο μέχρι τον Τζορτζ Κλούνεϊ και από τον Μπραντ Πιτ ώς τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι υπάρχουν πλήθος ιστορίες,
που στηρίζονται σε μαρτυρίες πρώην συντρόφων τους, οι οποίες μαρτυρούν μια όχι και τόσο ικανοποιητική απόδοσή τους στο κρεβάτι. Είναι ειρωνεία αυτοί οι άνδρες που στο μυαλό της κάθε γυναίκας φαντάζουν τα τέλεια αρσενικά στην πραγματικότητα να είναι η απόλυτη απομυθοποίηση.
Πόσες γυναίκες ένιωσαν ζήλια όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανίστηκε με την Ελιζαμπέτα Κανάλις στα κόκκινα χαλιά της Βενετίας λέγοντας μέσα τους «την τυχερή!».
Κι όμως, αυτός ο γόης των σαράντα οκτώ Μαΐων με τους γκρίζους κροτάφους και το εκπληκτικό χαμόγελο δεν είναι τόσο «αποδοτικός» όταν βρεθεί τετ α τετ με μια γυναίκα σε προσωπικές στιγμές!
Σε συνέντευξη της Σάρα Λάρσον, με την οποία ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε σχέση που διήρκεσε περίπου δυόμισι χρόνια, αμέσως μετά τον χωρισμό τους είχε δηλώσει: «Ο Τζορτζ, μια μηχανή του σεξ; Οχι, βέβαια… Μία φορά τη μέρα και πολύ είναι… Και από επιδόσεις, είναι ανάλογες με εκείνες ενός υπαλλήλου τις τράπεζας!» είχε πει η Σάρα Λάρσον για τον μεγαλύτερο (όχι σε ηλικία) γόη του Χόλιγουντ! Σίγουρα δεν ήθελε να πει ότι οι υπάλληλοι της τράπεζας είναι κακοί εραστές αλλά με την έκφρασή της αυτή ήθελε να δείξει ότι ο Τζορτζ δεν είναι κάτι άλλο, κάτι ιδιαίτερο δηλαδή, αυτό που περιμένει να δει και να νιώσει μια γυναίκα όταν βρεθεί πολύ κοντά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ… Την άποψη που έχει η Ελιζαμπέτα Κανάλις επί του καυτού αυτού θέματος ίσως τη μμάθουμε μετά τον χωρισμό, αν υπάρξει δηλαδή, γιατί αυτή τη φορά ο Τζορτζ δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος.
Ο Αμερικανός σούπερ σταρ, που ανταποκρίνεται απόλυτα στην εικόνα του Λατίνου εραστή με αυτό το πολύ ανδροπρεπές στιλ, το αξύριστο πρόσωπο και το σκούρο βαθύ βλέμμα, είναι απόλυτα ερωτευμένος με τον εαυτό του. Είναι ωραίος και το ξέρει. Είναι από τους άνδρες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ… και δεν προσπαθεί!
Τα όσα είπε η Σάρα Λάρσον αλλά και άλλες πρώην που είχαν την τύχη ή την ατυχία να περάσουν από τα… σεντόνια του Τζορτζ Κλούνεϊ δεν συνηγορούν με τίποτα στο ότι ο Κλούνεϊ είναι φωτιά στο κρεβάτι! Αντίθετα, είναι τα απολύτως απαραίτητα και αυτά χωρίς πολλή τόλμη και γοητεία!
Πολλοί θεωρούν ότι στην όψη του ο Τζορτζ θυμίζει τον Κλαρκ Γκέιμπλ. Αν ζούσε η Τζόαν Κρόφορντ και άκουγε τα όσα λέγονται για τις άνευρες σεξουαλικές επιδόσεις του σύγχρονου γόη του σινεμά, θα συμφωνούσε απόλυτα για έναν λόγο παραπάνω: η σκληρή και αδίστακτη ντίβα του αμερικανικού προπολεμικού κινηματογράφου είχε δηλώσει για τον Γκέιμπλ: «Είναι πολύ καλύτερος στην κάμερα παρά στην κρεβατοκάμαρα». Ετσι απλά, λακωνικά και με το στυγνό στιλ της είχε περιγράψει με οκτώ λέξεις τις
Keywords
Τυχαία Θέματα