Η Άννα Βίσση σε κρίσιμη καμπή

13:01 22/12/2011 - Πηγή: 24wro
Αυτό το κορίτσι δεν καταλαβαίνει τίποτα!...Γενέθλια... ξανά για την Ελληνίδα σούπερ σταρ αλλά και τι με αυτό; Δικαιώνοντας 100% τις νεανικές προδιαγραφές του ζωδίου της, ακούραστη και ασταμάτητη έλαμψε και πάλι, αυτήν την φορά στην σκηνή του REX, όπου εμφανίζεται μαζί με την Μαίρη Λίντα και τους Wedding Singers από τις 16 Δεκεμβρίου. Το άστρο που την οδηγεί από τότε
που γεννήθηκε, στέκει πάντα εκεί ψηλά στον ουρανό κι αν κοιτάξει κανείς τον γενέθλιο χάρτη της θα το αναγνωρίσει εύκολα: Δίας είναι το όνομα του κι έχει «αγκαζέ» τον Ποσειδώνα και την Δήμητρα, τους δύο αρχαίους θεούς που η αστρολογική τους διάσταση έχει να κάνει με την τέχνη και την δημοσιότητα.
Υπάρχουν ωστόσο και τα δύσκολα σημεία στον χάρτη της, όπως η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου της. Η αστρολογική θεωρία αναφέρεται σε ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης, μια χαμηλή αυτοεκτίμηση και μια ανασφάλεια μπροστά στην τελειότητα. Κι ακόμη μια διάθεση απομόνωσης που παίζει το κρυφτούλι με την αναγκαιότητα της παρουσίας της στην επικαιρότητα. Αυτή είναι η «σοβαρή» πλευρά της Άννας Βίσση και γνωρίζουμε καλά πως μια τέτοια Κρόνια επιρροή μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να φθάσει μέχρι την κατάθλιψη.
Παράλληλα όμως, αποτελεί και το αντίβαρο ή πιο σωστά τον μοχλό ανάπτυξης στο ωροσκόπιο ενός δημιουργικού ανθρώπου. Χωρίς το «αγκάθι» του Κρόνου η Άννα Βίσση θα ήταν πολύ διαφορετική, βολεμένη ίσως σε μια καλή απροβλημάτιστη ζωή, μακριά όμως από την «βάσανο» της δημιουργίας. Επιπλέον ο άνεμος ελευθερίας που πνέει στο ωροσκόπιο της (η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον 1ο οίκο σε αντίθεση με τον Ουρανό) δεν θα είχε λόγους να εκφράζεται, κοντράροντας τον «μεγάλο αντίπαλο» Κρόνο.

Γενικά για τον καθένα μας, τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Ουρανός, θέλουν τις «αποδείξεις» τους, την επιβεβαίωση της ισχύος τους, που την παίρνουν μέσα από τις επιλογές του φορέα της ενέργειας τους, δηλαδή εμάς. Η ύπαρξη του ενός «στρατοπέδου» εξαρτάται άμεσα από το άλλο, αφού και στην ανταλλαγή-σύνθεση της κοσμικής ενέργειας ισχύει το «it takes two, to tango».
Αυτήν την περίοδο ο Κρόνος διελαύνει μέσα στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου της Άννας Βίσση, θέτοντας ένα ακόμη «στοίχημα» καριέρας. Ένα κατά την γνώμη μου κερδισμένο στοίχημα, ακόμη κι αν η «απόλυτη σταρ» επιχειρήσει να ξεπεράσει τα όρια της μέσα σε αντίξοες συνθήκες, αφού σε αυτόν τον οίκο εδρεύει ο Δίας, ο καλός προστάτης της.
Εκεί ψηλά στους ουρανούς, υπάρχει βέβαια κι ένας ακόμη... τύπος που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, βάζοντας όποτε το απαιτήσουν οι καιροί την δική του σφραγίδα. Πλούτωνας είναι το όνομα του και είναι επιφορτισμένος με τις κάθε είδους ριζικές μεταμορφώσεις, από το ασχημόπαπο που γίνεται κύκνος, μέχρι τον φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του.
Και στην περίοδο που διανύουμε, ο Πλούτωνας ετοιμάζεται να «πατήσει πόδι» στον Ωροσκόπο της Άννας Βίσση, δηλαδή σε ένα βασικό σημείο αναφοράς της ύπαρξης της.
Τα δώρα του Πλούτωνα έχουν να κάνουν με την συνειδητότητα των πραγματικών αξιών, που διέπουν την ζωή
Keywords
Τυχαία Θέματα