Η Angelina Jolie έγκυος στο 7ο παιδί της;

13:35 28/1/2013 - Πηγή: 24wro
Βγάλτε ένα μεγάλο πανό με τη λέξη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γιατί η Angelina Jolie και ο Brad Pitt θα αποκτήσουν...
ξανά... το έβδομο παιδί τους, όπως υποστηρίζει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star στο πρωτοσέλιδό του!

Το ζεύγος Brangelina, που γνωρίστηκε το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας
"Mr. & Mrs. Smith", έχει μέχρι στιγμής έξι παιδιά. Ο Maddox, η Zahara και ο Pax είναι υιοθετημένα, ενώ η Jolie γέννησε το 2006 τη Shiloh και δύο χρόνια αργότερα τα δίδυμα Knox και Vivienne.

Ανώνυμη πηγή είπε στο περιοδικό ότι "ο Pitt και η Jolie έχουν ανακοινώσει στα παιδιά τους ότι περιμένουν νέο μέλος στην οικογένεια, ένα αγοράκι". Μάλιστα, "η Shiloh έχει ήδη αποφασίσει ότι το μωράκι θα πρέπει να ονομαστεί John".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή "η Angelina μένει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί δεν θέλει να αποκαλυφτεί η εγκυμοσύνη της", κάτι που εν μέρει εξηγεί την απουσία της από την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, στις αρχές του μήνα. "Έχει πρωινές ναυτίες και δεν θέλει να τραβήξει την προσοχή των media", υποστηρίζει η... πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά η Angelina Jolie είχε μείνει έγκυος άλλες δύο φορές, σύμφωνα δημοσιεύματα δύο αμερικανικών περιοδικών... του OK! -τον Ιανουάριο του 2012- και του Life & Style -τον Μάιο του 2012.

Όπως και να ‘χει, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί περίπου σε έξι μήνες, καθώς το περιοδικό Star υποστηρίζει ότι η Jolie είναι τριών μηνών έγκυος...

nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα