Η 70χρονη περιπτερούχος αποδείχθηκε σκληρό καρύδι!

20:05 14/5/2011 - Πηγή: 24wro
Κάθε άλλο παρά εύκολος στόχος αποδείχθηκε για έναν άγνωστο προς το παρόν...
επίδοξο ληστή, η 70χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου στη Λαμία!

Παρά τα χρόνια της και την επίθεση που δέχθηκε, η γυναίκα κατάφερε να αντιμετωπίσει τον κακοποιό και να τον τρέψει σε φυγή, παίρνοντας μάλιστα ως λάφυρο την… παντόφλα του!

Ο δράστης της επίθεσης ήταν ένας τσιγγάνος που σταμάτησε έξω από το περίπτερο με ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι και αποβίβασε δύο γυναίκες για να ανιχνεύσουν αν το έδαφος ήταν πρόσφορο για ληστεία.

Εκείνες αγόρασαν κάτι και μπήκαν
ξανά στο αυτοκίνητο, όμως αυτή τη φορά κατέβηκε ο ίδιος ο οδηγός που είχε πληροφορηθεί ότι ο περιπτερούχος έλειπε και στην θέση του ήταν μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας. Χωρίς να πει λέξη, έσπρωξε βίαια την ηλικιωμένη που στεκόταν στην είσοδο του περιπτέρου και την έριξε στο έδαφος!

Η 70χρονη τραυματίσθηκε στο γόνατο, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Αν και πεσμένη, άρπαξε από το… παντελόνι τον άγνωστο που είχε μπει στο περίπτερο και προσπαθούσε να αδειάσει το ταμείο, με αποτέλεσμα τα χρήματα να σκορπίσουν στο δάπεδο.

Ο δράστης αιφνιδιάστηκε και προσπάθησε να ξεφύγει, παίρνοντας μαζί του το κουτί του ταμείου στο οποίο ωστόσο είχαν απομείνει ελάχιστα χρήματα. Φεύγοντας, όμως, άφησε μέσα στο περίπτερο μια από τις παντόφλες του, η οποία παραδόθηκε στην Αστυνομία για ανάλυση του γενετικού του υλικού!
Keywords
Τυχαία Θέματα