Γκολ από την σέντρα και… διπλό για Σοσιεδάδ!

15:26 27/11/2011 - Πηγή: 24wro
Με ακόμη ένα φανταστικό γκολ του... Ινίγκο Μαρτίνεθ από την σέντρα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε να «αποδράσει» από την έδρα της Μπέτις, επικρατώντας με 3-2!Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε το παιχνίδι πιο δυνατά, και έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα από νωρίς, ωστόσο στο 21ο λεπτό ο Αντουάν Γκριζμάν αστόχησε από την άσπρη βούλα καθώς η εκτέλεση του πέρασε άουτ.
Το παιχνίδι δεν προμήνυε τίποτα από όσα θα γίνονταν στο δεύτερο ημίχρονο…
Ο Αριγκέτσε με κεφαλιά στο 56’ ήταν εκείνος ο οποίος
«άνοιξε» το σκορ για τους Βάσκους, ενώ στο 76ο λεπτό ο Βέλα, μπήκε σφήνα ανάμεσα σε δυο αμυντικούς της Μπέτις, και πλάσαρε εύστοχα, κάνοντας το 2-0 και κάπου εκεί φάνηκε πως το παιχνίδι έλαβε τέλος.
Ωστόσο η Μπέτις με τον Περέιρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς στο 81’ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Σοσιεδάδ και πλάσαρε εύστοχα τον Μπράβο ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2, γυρνώντας το παιχνίδι.
Την τελευταία κουβέντα όμως την είπε ο Ινίγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος στο 92’ με μια λόμπα από την σέντρα έκανε το 3-2, ενώ να θυμίσουμε πως ο ίδιος παίκτης είχε σκοράρει ξανά στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο με τον ίδιο τρόπο.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα