Γιουρόπα Λιγκ: «Μιλάει» η εμπειρία…

19:10 7/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στον προηγούμενο γύρο έκαναν την έκπληξη, αφήνοντας εκτός συνέχειας δύο από τα φαβορί της διοργάνωσης...
Σήμερα στο Κίεβο, Ντιναμό και Μπράγκα «συγκρούονται» με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιορόπα Λιγκ.


Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του Μπενφίκα-Αϊντχόφεν.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΜΠΡΑΓΚΑ

Ντιναμό Κιέβου: Την έκπληξη έκανε στον προηγούμενο γύρο η ομάδα της Ουκρανίας, η οποία επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Μάντσεστερ Σίτι και σε συνδυασμό με την… αναίμακτη εκτός έδρας ήττα στην Αγγλία (1-0)
πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού. Στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα εντός έδρας με 3-0 της Κρίβμπας και παρέμειναν στη 2η θέση του βαθμολογικού πινάκα και το -12 από την πρωτοπόρο Σαχτάρ. Εκτός από την αποψινή αναμέτρηση ο ενίοτε βασικός Σέρβος μέσος, Νίνκοβιτς (13 συμμετοχές, 1 γκολ στο πρωτάθλημα).

Μπράγκα: Μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της έγραψε η Μπράγκα στον προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Λίβερπουλ (1-0 εντός, 0-0 εκτός). Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται τον τελευταίο καιρό οι φιλοξενούμενοι, που μετρούν 6 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες στα 8 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Το περασμένο Σάββατο επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1 της Μπέιρα Μαρ, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση των 3 βαθμών που τους έφερε στην 3η θέση, πίσω από Πόρτο και Μπενφίκα. Στην αποστολή ο αρχηγός Βαντίνιο (μέσος) με τη συμμετοχή του πάντως να παραμένει αμφίβολη.

Στο ψαχνό: Πιο «μπαρουτοκαπνισμένη» ομάδα η γηπεδούχος, μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα, με τον άσο να βρίσκεται στο 1.53 στην 10Bet.com, σε ένα παιχνίδι που περιμένω αργό τέμπο και «κλειστό» σκορ (under με πιθανά αποτελέσματα 1-0 και 2-0).
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα