Γιατί βρόντηξε τις κατσαρόλες του γνωστός τήλε-σεφ;

23:01 15/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Άκης Πετρετζίκης αποχώρησε από το εστιατόριο όπου εργαζόταν τους ... τελευταίους τέσσερις μήνες, αφού δεν δέχθηκε τις αλλαγές που του επέβαλαν οι ιδιοκτήτες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης».

Όπως λένε οι πληροφορίες της εκπομπής, ο νικητής του «Master Chef 1» ήθελε στο συγκεκριμένο εστιατόριο να μαγειρεύει γκουρμέ
πιάτα και δεν θέλησε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των ιδιοκτητών για μια πιο απλή και οικονομική κουζίνα. Λόγω οικονομικής κρίσης, εκείνοι επιθυμούσαν πιο απλές γεύσεις, αφού η γκουρμέ κουζίνα δεν ήταν κερδοφόρα για την επιχείρησή τους. Έτσι ο 27χρονος σεφ διέκοψε τη συνεργασία του μαζί τους.

Η συνεργασία αυτή του Άκη Πετρετζίκη είχε ξεκινήσει τον περασμένο Ιούλιο, με τον ίδιο να αναλαμβάνει εξολοκλήρου το μενού του εστιατορίου, αφού οι ιδιοκτήτες τού είχαν δώσει το ελεύθερο να αξιοποιήσει τις γνώσεις του στη μαγειρική βασιζόμενοι στο γεγονός ότι ήταν αναγνωρίσιμος και θα έφερνε πελάτες στο μαγαζί τους.

Όμως, επειδή το κόστος των υλικών που χρησιμοποιούσε για να φτιάξει τις συνταγές του ήταν τελικά πολύ υψηλό και η ανταπόκριση του κόσμου, εξαιτίας της άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας μας, δεν ήταν η αναμενόμενη, ο γνωστός σεφ έφυγε από το εστιατόριο, χωρίς αυτό να τον χαροποιεί φυσικά.


Keywords
Τυχαία Θέματα