Γερμανία: Τον πρώτο λόγο η Γκλάντμπαχ

08:21 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πρώτος αγώνας μπαράζ, ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Μπόχουμ, διεξάγεται σήμερα Πέμπτη... Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι και αν και δεν έχουν κερδίσει την αντίπαλό τους στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι, έχουν τον πρώτο λόγο για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.



Τι ισχύει στα μπαράζ

Διπλοί αγώνες για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία, ανάμεσα στην 16η ομάδα της Μπουντεσλίγκα και την 3η της Τσβάιτελιγκα. Ο επαναληπτικός  θα γίνει την Τετάρτη 25 Μαΐου
στην έδρα της Μπόχουμ.  Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Γκλάντμπαχ: Πήρε την ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Αμβούργου η Γκλάντμπαχ, παρέμεινε αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι και σε συνδυασμό με την ήττα της Άιντραχτ από τη Ντόρτμουντ θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.  «Είμαστε ακόμα ζωντανοί, αλλά ακόμα δεν έχουμε σωθεί. Οι καλές εμφανίσεις  μας οδηγούν με καλή ψυχολογία στα μπαράζ» δήλωσε ο Λε Φαβρ, με τον οποίο τα «πουλάρια» πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ βελτίωσαν απίστευτα την αμυντική τους γραμμή με παθητικό 3 γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια. Δεν υπάρχουν προβλήματα ενόχψει του αγώνα με την Μπόχουμ.

Μπόχουμ: Νίκη 3-1 κόντρα στη γειτόνισσα Ντούισμπουργκ για την Μπόχουμ και 3η θέση στην βαθμολογία για τις «ζέβρες». Πλέον καλείται να συνεχίσει την παράδοση που έχει «χτίσει» τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Γκλάντμπαχ και να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. «Είχαμε υπομονή και την κατάλληλη στιγμή σημειώσαμε τα γκολ» τόνισε μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Ντούισμπουργκ ο τεχνικός Φούνκελ, που μετράει 5 ανόδους στην καριέρα του. Σημαντική η απουσία του μέσου Φογκτ (21 συμμ.), επιστρέφουν ο πρώτος σκόρερ Τσονγκ (25/10) και ο μέσος Αζαουάγκ (13/2).

Στο… ψαχνό: Υπό τις οδηγίες του Λε Φαβρ, η Γκλάντμπαχ έχει κάνει καταπληκτικά παιχνίδια. Εδώ που έφτασε το πράγμα θα είναι αυτοκτονία για τα «πουλάρια» να χάσουν την παραμονή. Μικρός ο άσος στο 1,67 αλλά πιστεύω ότι θα περάσει.

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα