Γαλλία Λιγκ Καπ: Μάχες δίχως δυνατά φαβορί

12:11 22/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ομάδες κυρίως της Β’ κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος αναμετρώνται στους...
αποψινούς αγώνες του 1ου γύρου του Λιγκ Καπ.


ΑΜΙΑΝ – ΝΙΜ

Αμιάν: Επιστρέφει εφέτος στην β’ κατηγορία μετά από διετή απουσία και βασικός στόχος της ομάδας του Λουντοβίκκ Μπατελί είναι να παραμείνει εκεί δίχως ιδιαίτερα προβλήματα.

Νιμ:Παρά τον υποβιβασμό των «κροκοδείλων» στην Γ’ κατηγορία στις αρχές του καλοκαιριού οΤιερί Φροζέ παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία αλλά η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά ώστε να επιστρέψει εκεί από όπου έρχεται.


Τips

*Την καλύτερη
έδρα είχε πέρυσι στη Γ’ κατηγορία η Αμιάν με 16 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

ΒΑΝ – ΤΡΟΥΑ


Βαν : Στους γηπεδούχους πέρυσι στοίχησαν ακριβά οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών και έτσι υποβιβάστηκε στη Γ’ κατηγορία αλλά αυτή η αποτυχία δεν κόστισε τη θέση του τεχνικού της Στεφάν Λε Μινιάν που παραμένει στη θέση του.

Τρουά:Βασικός στόχος των φιλοξενούμενων είναι να κάνουν μία όσο γίνεται πιό ...ήσυχη σεζόν. Ο τεχνικός της ζαν Μαρκ Φουρλάν έχασε ορισμένους σπουδαίους άσους αυτό το καλοκαίρι αλλά ήρθαν και κάποιοι αξιόλογοι αντικαταστάστες.

Τips

* Τη 2η χειρότερη έδρα στην Β’ κατηγορία είχε πέρυσι η Βαν με μόλις έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες.

ΓΚΙΓΚΑΜΠ – ΛΑΒΑΛ

Γκιγκάμπ: Επιστρέφει εφέτος στην Β’ κατηγορία μετά από μία καλή πορεία στη Γ’ και την 3η θέση που εξασφάλισε. Ο τεχνικός της Ζοσλέν Γκουρβενέκ φρόντισε να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του που τα πήγε περίφημα στα φιλικά προετοιμασίας.

Λαβάλ:Στηριζόμενη στην πανίσχυρη της έδρα πέρυσι κατάφερε να παραμείνει στη Β’ κατηγορία και εφέτος η αποστολή της ομάδας του Φιλίπ Ινσμπερέ είναι να πράξει αναλόγως καθώς μάλλον αποδυναμώθηκε στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Τips

* Μόλις μία ήττα και αυτή την τελευταία αγωνιστική γνώρισε πέρυσι στην έδρα της Λαβάλ που εκτός όμως τα πήγε κάκιστα με 12 και μόλις δύο νίκες.

ΙΣΤΡ- ΜΠΑΣΤΙΑ

Ίστρ:Πέρυσι κατάφερε να κάνει μία μάλλον ...ήρεμη σεζόν και παρέμεινε δίχως ιδιαίτερα προβλήματα στη Β’ κατηγορία. Άλλαξαν ορισμένα πράγματα στο ρόστερ της ομάδας αυτό το καλοκαίρι αλλά πάνω- κάτω αναμένεται να κινηθεί σ΄ανάλογους ρυθμούς με πέρυσι.

Μπαστιά: Έκανε εξαιρετική σεζόν πέρυσι στη Γ’ κατηγορία και επιστρέφει εφέτος στην αμέσως παραπάνω. Ο τεχνικός της Φρεντερίκ Ανζ φρόντισε να εισχύσει αυτό το καλοκαίρι το έμψυχο της υλικό.

Τips

• Το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ είχε πέρυσι η Μπαστιά στη Γ’ κατηγορία με 13 νίκες και μόλις τρεις ήττες.



ΛΑΝΣ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Λανς: Με τον Ζαν Λουί Γκαρσία διάδοχο του δικού μας πλέον Ζάζλο Μπόλονι στον πάγκο η Λανς θα προσπαθήσει να επιστρέψει άμεσα εφέτος στην κορυφαία κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Ενισχύθηκε αρκετά αυτό το καλοκαίρι για το σκοπό αυτό.


Keywords
Τυχαία Θέματα