Φίλοι με (σεξουαλικά) προνόμια

20:45 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Δεν είναι οne night stand, έχει συναίσθημα και είναι...
μία μορφή σχέσης που τους βολεύει όλους.
Οι σχέσεις είναι δύσκολες στις μέρες μας και όσες διαβάζετε το άρθρο αυτό σίγουρα το γνωρίζετε καλά. Ποιος άλλος λόγος να κάνετε κλικ σε ένα post με τέτοιο τίτλο; Βέβαια, καμία σημασία δεν έχει αν single ή πιασμένη, γιατί οι φίλοι με προνόμια είναι μια ιδέα θελκτική για αυτές που έχουν, αλλά και αυτές που δεν έχουν σχέση. Ακούστε τα επιχειρήματα μας γιατί μία γυναίκα μπορεί μόνο να κερδίσει από μία τέτοια σχέση:

1. Δεν χρειάζεται να βγείτε ραντεβού για να γνωρίσετε τον ενδιαφερόμενο. Τον ξέρετε, τον εμπιστεύεστε, δεν ντρέπεστε να του ζητήσετε ό,τι θέλετε, ούτε χρειάζεται να προσποιείστε ότι είστε κάποια άλλη για να του αρέσετε. Μην ξεχνάτε και τα λεφτά που γλιτώνετε από τα μποτέ και τα ακριβά εστιατόρια.

2. Μπορείτε να απολαμβάνετε τη συντροφικότητα της φιλίας και τα καλά της σχέσης όποτε εσείς επιλέγετε και όχι όποτε εκείνος έχει όρεξη. Δεν είστε πια αναγκασμένες να ανέχεστε τα ματς με τους φίλους του.

3. Μπορείτε να ικανοποιείτε τις ανάγκες σας χωρίς να νιώθετε τις τύψεις του one night stand και χωρίς να έχετε τον κίνδυνο να κολλήσετε χλαμύδια.

4. Μπορείτε να το σταματήσετε όποτε θέλετε και να προσποιηθείτε ότι δεν έγινε τίποτα, χωρίς να αλλάξει η σχέση σας και να πρέπει να χάσετε το φίλο σας. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

5. Μπορείτε να απολαμβάνετε τις βραδινές εξόδους με τις φίλες σας χωρίς γκρίνια και ζήλιες και να στο τέλος να συζητάτε πως περάσατε και ποιον φλερτάρατε στο μπαρ με τη συνοδεία ενός τελευταίου cosmo πριν κοιμηθείτε.

Δεν το λέτε και λίγο...

Για αυτό τρέξτε και βρείτε το δικό σας «F***k buddy».
Είναι ανάμεσα στους όμορφους φίλους σας εκεί έξω.
queen
Keywords
Τυχαία Θέματα