Ερυθρόλευκο μεταγραφικό ντεμαράζ!

09:26 31/1/2012 - Πηγή: 24wro
Μπορεί από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας να διέρρεε πως ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει...
άλλον παίκτη μετά τον Ρόι Κάρολ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ο Αλιαξάντρ Χλεμπ και ο Καζίμ Ρίτσαρντς φαίνεται να προβάρουν τα... ερυθρόλευκα!

Την αρχή έκανε ο Λευκορώσος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης είχε παραχωρηθεί στην Βόλφσμπουργκ στην αρχή της σεζόν, ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με αποτέλεσμα οι «λύκοι» να τον αφήσουν
να φύγει.

Αμέσως ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του και πλέον απομένουν, όπως οι πληροφορίες αναφέρουν, τα τυπικά για να αποκτηθεί. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έρθει σήμερα (31/1) στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στους πρωταθλητές.

Όμως, η έκπληξη ήρθε από την… Τουρκία, καθώς ο Ολυμπιακός φαίνεται, σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα, να είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του διεθνούς εξτρέμ, Καζίμ Ρίτσαρντς της Γαλατασαράι με την μορφή δανεισμού. Ο 25άχρονος ποδοσφαιριστής έχει πάρει την έγκριση του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο «τσινγκούρι» έκρινε πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα και πάνω απ' όλα ουσιαστικά τους Πειραιώτες.

Πλέον απομένουν λίγες ώρες για την λήξη της μεταγραφικής σεζόν (20:00) και το μόνο που απομένει να δούμε είναι το αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει την ύστατη, κυριολεκτικά, στιγμή να ενισχυθεί με δυο ποδοσφαιριστές κλάσης…

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα