Επτά ληστείες κατά τη διάρκεια της νύχτας

10:01 18/10/2011 - Πηγή: 24wro
Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Αγ.Δημητρίου & Ευριπίδου, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας…
αφαίρεσε από πολίτη άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί ενώ ο νεαρός που δέχθηκε επίθεση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στην Αθήνα στην οδό Μουσών 3 δράστες με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, καθώς και 2 διαβατήρια από ομάδα αλλοδαπών μαθητών.

Στην συμβολή των οδών Φωκίωνος& Περικλέους,
τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν σε κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών - κοσμημάτων και με την απειλή όπλων τραυμάτισαν πελάτη και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Ο παθών μεταφέρθηκε για την παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο.

Στην οδό Ευγένιου Καραβία 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο χώρου στάθμευσης - πάρκινγκ - το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στη συμβολή των οδών Θηβών & Μακρυγιάννη, 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από αλλοδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου, χρηματικό ποσό.

Στην Νίκαια, Πλατεία Σπάθα, 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από 2 Έλληνες ιδιοκτήτες περιπτέρων χρηματικό ποσό.

Στον Κορυδαλλό, συμβολή των οδών Δερβενακίων & Μακρυγιάννη, άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε από ημεδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου, χρηματικό ποσό.


Keywords
Τυχαία Θέματα