Ε.ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ: Τo σπίτι μας φρουρείται όλο το εικοσιτετράωρο

13:52 4/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ασφαλής μετά την υπουργοποίηση του συζύγου της δηλώνει η Μανωλίδου...
Τις δικές της απαντήσεις σχετικά με το φημολογούμενο χωρισμό της με τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και για τα κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά την υπουργοποίηση του συζύγου της, έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου, σε συνέντευξή της στο ένθετο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

«Η
ζωή μέσα στο σπίτι δεν άλλαξε σε πολλά. Τα παιδιά κάνουν τα ίδια πράγματα που έκαναν, και εγώ με τον Άδωνι εξακολουθούμε να έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις που είχαμε και παλαιότερα. Εκείνο που άλλαξε και προς το καλό και προς το κακό είναι μικρές καθημερινές λεπτομέρειες: τo σπίτι φρουρείται όλο το εικοσιτετράωρο και όλοι νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς.

Από την άλλη, νιώθω σχετικά δυσάρεστα όταν τα πρωινά που πάω τα παιδιά στο σχολικό πρέπει να είμαι καλύτερα ντυμένη και περισσότερο περιποιημένη. Παλαιότερα έβγαινα πιο ατημέλητη και επομένως αισθανόμουν πιο ελεύθερη», δήλωσε η κ. Μανωλίδου.

Απαντώντας στα δημοσιεύματα που ήθελαν ο γάμος τους να περνάει κρίση, η Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε: «Δεν ξέρω (πως ξεκίνησε όλο αυτό). Μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι είδαν κάτι σε ένα blog. Μπαίνω στο ίντερνετ, το διαβάζω και αρχίζω και γελάω. Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε κοινές εμφανίσεις με τον Άδωνι αυτή την εποχή, μας χώρισαν κιόλας. Τι να πω;» ενώ για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είναι τόσο ανόητα και ευτελή όλα αυτά Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα