Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η επαιτεία στο Ηράκλειο

12:53 9/9/2012 - Πηγή: 24wro
Μοιραία εξέλιξη θα σκεφθεί κανείς με τόσες περικοπές, τέτοια ποσοστά ανεργίας, τόση...
ανέχεια και δυστυχία... Η επαιτεία εξελίσσεται σε φαινόμενο που προσλαμβάνει "εκρηκτικές" διαστάσεις στο Ηράκλειο. Πλέον, όμως, βλέπει κανείς πρόσωπα γνώριμα δίπλα του..

Ανθρώπους ηλικιωμένους, που δεν έχουν να φάνε, που ψάχνουν τη νυχτα στους κάδους με τα σκουπίδια. Αλλά και νέους που η ζωή τους γύρισε την πλάτη. Ακόμη και ζευγάρια με
μικρά παιδιά κι αυτά στους δρόμους, στα στενά, τις πλατείες, δίπλα στις καφετέριες, τους φούρνους, σημεία πολυσύχναστα όπου θα έχουν περισσότερες... ευκαιρίες για λίγο φαγητό στο τέλος της ημέρας.

Οι φόβοι για περαιτέρω εξάπλωση του φαινομένου μεγάλοι και η αγωνία στους τοπικούς φορείς διάχυτη για το πώς αυτή η...κατάντια της "σύγχρονης" Ελλάδας θα αντιμετωπιστεί... Και βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκουν τρόπο να θησαυρίσουν σε βάρος των ανθρώπων αυτών! Στήνουν ολόκληρες... επιχειρήσεις και αποκομίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά εκμεταλλευόμενοι ουσιαστικά ανήμπορους συνανθρώπους μας κάθε ηλικίας!

Πάντως, πολλές και διαρκώς αυξανόμενες είναι και οι περιπτώσεις εκείνες όπου το κακό έχει παραγίνει με τους "εισαγόμενους" που έχουν κάνει την επαιτεία... επάγγελμα.
cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα