Εκνευρισμένος ο Rose

17:16 16/10/2011 - Πηγή: 24wro
O Derrick Rose κατηγόρησε τους Ιδιοκτήτες για την πορεία…
που έχουν πάρει οι διαπραγματεύσεις, λέγοντας ότι αυτοί ευθύνονται για το lockout.






«Αν εξαρτιόταν από εμάς, τους παίκτες, τότε αυτή τη στιγμή θα παίζαμε μπάσκετ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σταρ των Bulls στο ξεκίνημα των δηλώσεών του, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι «είναι λυπηρό, πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Ολοι ξέρουν ότι δεν είναι δικό μας λάθος. Σίγουρα δεν είναι
δικό μας λάθος. Ξέρω ότι οι Ιδιοκτήτες μπορούν εύκολα να λύσουν το πρόβλημα και να μην εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους. Υποθέτω όμως ότι απλώς έτσι είναι οι άνθρωποι».






Ο MVP της κανονικής περιόδου όμως δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο και στη συνέχεια: «Οι Ιδιοκτήτες δεν σκέφτονται τίποτα από αυτά που τους λέμε. Δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τίποτα από αυτά που τους δίνουμε. Θα δούμε πώς θα κυλήσει το πράγμα στη συνέχεια».






Ο Rose μάλιστα δεν απέκλεισε και το σενάριο να διεξαχθεί σεζόν με λιγότερους αγώνες: «Όλα είναι ανοιχτά, αλλά δεν μπορώ να μπω κάτι για αυτό. Το σπουδαιότερο πράγμα είναι ότι θέλουμε απλώς να επιστρέψουμε και να παίξουμε μπάσκετ. To lockout θα πονέσει τόσο εμάς όσο και το ίδιο το άθλημα. Μετά από μία τόσο σπουδαία σεζόν που είχαμε νομίζω ότι είναι λάθος να αργούμε τόσο πολύ να φτάσουμε σε συμφωνία».


Keywords
Τυχαία Θέματα