Είναι απολύτως αφοσιωμένος στην ΑΕΚ

10:10 16/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με δεδομένο πως πριν ο Μανόλο Χιμένεθ αναχωρήσει για την Ισπανία είχε συμφωνήσει...
σ’ όλα με τον Σταύρο Αδαμίδη και είχαν δώσει τα χέρια, θεωρητικά δεν υπήρχε αντικείμενο ανησυχίας για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Από την άλλη μεριά κάτι τα σενάρια που ξεπηδούσαν σαν τα μανιτάρια στον ισπανικό Τύπο, κάτι οι Σιβυλλικές (η αλήθεια είναι ) δηλώσεις του ίδιου του τεχνικού της ΑΕΚ, είχαν…σπείρει σπόρο ελαφριάς αμφιβολίας. Τα πάντα βεβαίως έτσι κι αλλιώς θα ξεκαθάριζαν στο αυριανό ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο
της ΠΑΕ και τον Σταύρο Αδαμίδη. Όμως ο μάνατζερ του Χιμένεθ, ο οποίος έφτασε νωρίτερα στην Αθήνα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο πριν καν ξεκινήσει η αυριανή συνάντηση. Ο Αλβάρο Τόρες είχε πριν από λίγο ένα τετ α τετ με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Αναγκαίο και για επαγγελματικούς αλλά και για τυπικούς λόγους, καθώς εδώ και πολλές μέρες κυκλοφορούν μια σειρά από φήμες. Και ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά το μέλλον του πελάτη του. Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία σκιά στην συνεργασία του Χιμένεθ με την ΑΕΚ.

«Είναι αφοσιωμένος απόλυτα στην δουλειά του στην ΑΕΚ και δεν υπάρχει τίποτε άλλο» φέρεται να μετέφερε ο Τόρες στον Σταύρο Αδαμίδη και παράλληλα να επανέλαβε εκείνο που υποστηρίζει η πλευρά Χιμένεθ εδώ και μέρες για τις περιβόητες δηλώσεις. Ότι δηλαδή παρερμηνεύτηκαν. Ξεκαθαρίστηκε επίσης πως στην αυριανή συνάντηση, θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα μεταγραφών και εν γένει προγραμματισμού. Υπό την έννοια του σχεδιασμού και όχι της μομφής.
Keywords
Τυχαία Θέματα