PBL: Το έχει στο αίμα της!

10:10 16/6/2011 - Πηγή: 24wro
Να αποδείξει για ένατη φορά στα ισάριθμα τελευταία χρόνια πως είναι γεννημένη...
πρωταθλήτρια Ρωσίας θέλει η ΤΣΣΚΑ, η οποία φιλοξενείται για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες από τη Χίμκι του Λάζαρου Παπαδόπουλου.


Οι «ισόβιοι» τα τελευταία χρόνια τροπαιούχοι της PBL, προέρχονται από μεγάλο διπλό στην έδρα της «συμπολίτισσας» Χίμκι, ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας που είχαν απωλέσει στο ξεκίνημα των τελικών. Επόμενος – και τελευταίος για φέτος αν όλα πάνε βάσει των προσδοκιών τους – στόχος, η νίκη
στον τελικό της Πέμπτης, με τον οποίο σηκώνουν κούπα.

Η Χίμκι από τη μεριά της, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάει με χάντικαπ στο πρώτο «ματς μπολ» του φετινού πρωταθλήματος, αφού μετά την εντός έδρας ήττα της στον τρίτο τελικό, «ακύρωσε» ουσιαστικά το ποδαρικό με το δεξί που είχε κάνει στη σειρά, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ εκτός έδρας.


ΧΙΜΚΙ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των δύο πρώτων τελικών, χάνοντας με 58-70 μέσα στην έδρα της από τους πρωταθλητές, σε μία αναμέτρηση που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το ξεκίνημα μέχρι και την ολοκλήρωσή της. Ο γκαρντ Φριτζόν ήταν ο μόνος που προσπάθησε πραγματικά από τους παίκτες του Κουρτινάιτις, με τους 22 πόντους που πέτυχε ωστόσο να μην φτάνουν για να δώσουν στην ομάδα του το προβάδισμα στη σειρά. Μονόδρομος η νίκη για τη Χίμκι, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει θεατής μιας εντός έδρας φιέστας, με άλλη… εορταζόμενη.

Πρωταθλήτρια όνομα και πράμα αποδείχθηκε η ΤΣΣΚΑ, αμέσως μόλις αμφισβητήθηκε η πρωτοκαθεδρία της από τη Χίμκι, φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, με εντός νίκη στον δεύτερο τελικό και διπλό στον αντίστοιχο τρίτο, που τη στέλνουν στο πρώτο «ματς μπολ» της σειράς. Η ομάδα του Καζλάουσκας «δείχνει τα δόντια της» και χωρίς τον τραυματία Σισκάουσκας, τρανή απόδειξη το 58-70 το βράδυ της Τετάρτης, σε μια παράσταση που είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον 23χρονο γκαρντ Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος σταμάτησε στους 20 πόντους. Με ανάλογη εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης, εξασφαλίζει το ένατο διαδοχικό της πρωτάθλημα. Έχει τα φόντα να το καταφέρει…

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα