Δόθηκε στη δημοσιότητα ο κώδικας του Android 4.0 Ice Cream Sandwich

23:16 15/11/2011 - Πηγή: 24wro
Σχεδόν ένα μήνα μετά την επίσημη... παρουσίαση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich η Google έδωσε στη δημοσιότητα το κώδικα του.Ο κώδικας του Android 4.0 Ice Cream Sandwich
δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίτερα από ότι αναμενόταν και αυτό είναι κάτι που ευχαρίστησε τους developers, από σήμερα λοιπόν η developers μπορούν να πειραματιστούν με το κώδικα του Android 4.0 Ice Cream Sandwich και να δημιουργήσουν συμβατές εφαρμογές.

Παρά το ότι η Google έδωσε το κώδικα του Android 4.0 Ice Cream Sandwich στη δημοσιότητα αυτό δεν σημαίνει ότι και τα κινητά θα τη πάρουν άμεσα, η νέα αναβάθμιση του Android θα είναι διαθέσιμη στο κοινό όταν το Samsung Nexus βγει στην αγορά.

Βέβαια οι διάφοροι developers όπως πχ η ομάδα του XDA θα μπορούν να δουλέψουν το κώδικα ώστε να φτιάξουν μια custom rom για όλες της συσκευές που θέλουν να τρέξουν το Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Το Android 4.0 Ice Cream Sandwich παρουσιάστηκε επίσημα στις 19 Οκτωβρίου και πρόκειται να είναι η πρώτη αναβάθμιση του Android που θα είναι κοινή για smartphones και tablets.


Keywords
Τυχαία Θέματα