Διπλή βολή στην πρόταση Τσίπρα για τις ψήφους Καμμένου

01:02 28/4/2012 - Πηγή: 24wro

Βολές – προς διαφορετικές κατευθύνσεις – ρίχνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την υπόθεση των δηλώσεων Τσίπρα ότι αν χρειαστεί θα δεχθεί στήριξη από τον...

κ. Καμμένο στην Βουλή για να κάνει κυβέρνηση:
1) . Το ΠΑΣΟΚ τα ρίχνει στον
κ. Τσίπρα δια του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη
«Πρόκειται για ακροβασία· διαλύει την εικόνα της κυβέρνησης της Αριστεράς που προτείνει», υπογράμμισε το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον «ΒΗΜΑ 99,5» χθες το πρωί.

«Αν ο κ. Καμμένος είναι πιο προοδευτικός από το ΠαΣοΚ, ας κάνει ο κ. Τσίπρας κυβέρνηση με τον κ. Καμμένο» επισήμανε .
2). Η ΝΔ τα ρίχνει στον κ. Καμμένο δια του κ. Μειμαράκη κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
«Από τη μια πλευρά ο κ. Καμμένος λέει ότι οι απόψεις του βρίσκονται κοντά σε αυτές του κ. Τσίπρα και ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του. Την ίδια ώρα λέει ότι μπορεί να συνεργαστεί με πολλούς αλλά όχι με τη ΝΔ. Ούτε νεκρός, λέει, θα συμπράξει μαζί μας» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Και πρόσθεσε: «Από την άλλη πλευρά ο κ. Τσίπρας λέει ότι δεν θα πετούσε ποτέ κάποιες ψήφους βουλευτών από τον κ. Καμμένο, γιατί, κατά την άποψή του κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις ψήφους κάποιων βουλευτών. Για εμάς το θέμα είναι αλλού: εάν υπάρχει συμφωνία μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου γιατί την κρατούν κρυφή; Εάν οι δυο τους τα έχουν βρει, κατά το κοινώς λεγόμενο, γιατί δεν το παραδέχονται, γιατί δεν το λένε ανοιχτά στον κόσμο που τους παρακολουθεί;».

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα