Δεν θα καταθέσει ο dr Conrad Murray

19:06 2/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο dr Conrad Murray, ο άνθρωπος που... κατηγορείται για τον θάνατο του «βασιλιά» της pop, δεν πρόκειται να καταθέσει τη μαρτυρία του ενώπιον των ενόρκων, στην δίκη για τον θάνατο του τραγουδιστή.

Οι ένορκοι ενημερώθηκαν από έναν δικαστή πως δεν πρόκειται να τους παρουσιαστούν άλλα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο του Michael Jackson. Έτσι, θα βασίσουν την απόφαση τους για το αν είναι ή όχι ένοχος ο dr Conrad Murray
από τους 49 μάρτυρες που κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου και τα στοιχεία που τους έχουν παρουσιαστεί.

Όταν ο dr Conrad Murray ανακοίνωσε την απόφαση του να μην καταθέσει στην ίδια του τη δίκη, στο κοινό εντός της δικαστικής αίθουσας βρίσκονταν η μητέρα του Michael Jackson και τα αδέλφια του Randy και LaToya.

Ο dr Murray έχει δηλώσει αθώος απέναντι στις κατηγορίες που τον βαραίνουν σχετικά με τον θάνατο του Michael Jackson, στις 25 Ιουνίου του 2009. Στο κατηγορητήριο βασίζεται στον ισχυρισμό πως ο Murray έδωσε στον τραγουδιστή την θανατηφόρο δόση του ισχυρού αναισθητικού propofol, ενώ ο γιατρός και οι συνήγοροι του ισχυρίζονται πως ο ίδιος ο καλλιτέχνης χορήγησε στον εαυτό του την δόση του αναισθητικού που του στέρησε τη ζωή, ενώ ο dr Murray ήταν απών από το δωμάτιο του.


Keywords
Τυχαία Θέματα