Προκήρυξη Αποστράτων

19:05 2/11/2011 - Πηγή: Olympia

Από το Ποντίκι

«Εμείς, οι απόστρατοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αποστασιοποιημένοι πλήρως από τις διοικήσεις των Ενώσεών μας καθώς και από κάθε άλλον συναφή φορέα, Πιστοί στον Όρκο μας, σεβόμενοι απολύτως τους Νόμους και τους Θεσμούς και με επίγνωση της Συνταγματικής μας θέσης, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε στον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, τα Δίκαια του οποίου με όρκο υπερασπισθήκαμε στη πολύχρονη διάρκεια της «εν ενεργεία» θητεία μας.
Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που εκ του Συντάγματος είναι ρυθμιστής του πολιτεύματος αλλά και «αρχηγός» των

Ενόπλων Δυνάμεων (άρθρο 45), καθώς και σ’ όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, οι πράξεις των οποίων τελούνται με βάση το Σύνταγμα, για να εκφράσουμε την απόλυτη αγωνία που μας διακατέχει για το μέλλον της Χώρας.
Είμαστε απλοί άνθρωποι μέσα στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών που ανησυχούμε και οργιζόμαστε από τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που τεκταίνονται γύρω μας εξ αιτίας αφενός μεν της ατιμώρητης διαφθοράς των πολιτικών, των επιχειρηματιών, των τραπεζιτών κι αφετέρου απ’ τον γενικευμένο πανικό που προκαλούν οι αποφάσεις της καθοδηγούμενης και εποπτευόμενης από
τη «τρόϊκα», κυβέρνησης με συνέπεια τον καταιγισμό φορολογικών και χρεωδοτικών επιβαρύνσεων.
Η κατάσταση αυτή μας πληγώνει, μας θλίβει και μας οργίζει όλους καθημερινά.
Δεν μπορούμε –και, κυρίως, δεν δικαιούμαστε- να μένουμε θεατές σ’ αυτήν τη συντελούμενη έκπτωση. Και χρειαζόμαστε μιαν απάντηση για τα όσα
αμέτοχα υφιστάμεθα όλοι αλλά, κυρίως, τα παιδιά μας των οποίων οι ζωές δημοπρατούνται και το μέλλον τους υποθηκεύεται.
Η δυσμενής οικονομική συγκυρία έχει οδηγήσει τη Χώρα μας στην υποβάθμιση, στην ατίμωση και στην απώλεια της Εθνικής αξιοπρέπειας αλλά και μεγάλου μέρους της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.
Η Χώρα μας, μια Ανεξάρτητη Χώρα που την κατοικεί ένας περήφανος Λαός, έχει καταντήσει χώρα υπό κατοχή, Προτεκτοράτο.
Όμως η δικιά μας πατρίδα δεν θέλουμε να είναι το Προτεκτοράτο αυτό.
Πατρίδα μας είναι η Ελλάδα του Ομήρου, του Γκάτσου και του Ελύτη. Η Ελλάδα του Θουκυδίδη και του Παπαρρηγόπουλου.
Πατρίδα μας είναι τα 3.000 χρόνια της Ελληνικής Ιστορίας.

Η Πατρίδα που επί 10ετίες υπηρετήσαμε και ξανά θα υπηρετήσουμε αν χρειασθεί.
Και δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τη Θράκη Ειδική Οικονομική Ζώνη υπό την Εντολή της Γερμανίας, ανοίγοντας δρόμο για την «αυτονόμηση» της περιοχής και τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας.
Ούτε στον Τούρκο πρωθυπουργό να απαιτεί τον αφοπλισμό των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών που υπερίπτανται στο Αιγαίο και με τον Έλληνα πρωθυπουργό να μιλά για «φανταστικό εχθρό»!
Ούτε στον οποιονδήποτε αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης να δηλώνει πως θεωρεί άχρηστη και «ντροπή»την αγορά οπλικών συστημάτων!!!
Ούτε να θεωρεί τις Ελληνοτουρκικές διαφορές θέματα … «τεχνικά» που οι τεχνοκράτες του διπλωματικού σώματος δημιούργησαν!
Ούτε, τέλος, την έκπτωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα