ΔΕΙΤΕ: Σεξουαλική εμπειρία με 16χρονη θαυμάστριά της είχε η Marilyn Monroe

13:47 22/8/2012 - Πηγή: 24wro
Διάβασε τι αναφέρει το βιβλίο...
"Marilyn Monroe: My Little Secret" για τις σεξουαλικές επαφές που είχε η 29χρονη τότε Marilyn Monroe με 16χρονη θαυμάστρια-συνεργάτιδά της.

Και από το γυναικείο φύλο φέρεται πως ελκυόταν η αείμνηστη Marilyn Monroe σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφορεί για τα 50 χρόνια από το θάνατό της.

Το βιβλίο ονομάζεται: "Marilyn Monroe: My Little Secret" και αφορά την εξομολόγηση μιας φίλης και συνεργάτιδας της ηθοποιού Jane Lawrence για αυτά που έζησε στο πλευρό της.

Η Jane μιλώντας τον Tony Jerris, συγγραφέα του βιβλίου, αποκαλύπτει πως όταν ήταν 16 ετών και πρόεδρος του πρώτου fan club της ηθοποιού η 29χρονη Marilyn τη φίλησε στο στόμα "πολύ απαλά και πολύ αργά".

Μάλιστα, την αποκαλούσε ως "μικρό μυστικό" κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

"Η Jane γνώρισε την Marilyn σε ηλικία 12 ετών όταν ο θετός πατέρας της ήταν στο νομικό κομμάτι της RKO studio. Οι δυο τους έγιναν πολύ καλές φίλες σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς τις ένωσε η ορφάνια, παρόλο που είχαν διαφορά ηλικίας 14 χρόνια. Επίσης, είχαν και άλλα κοινά. Η Jane της μιλούσε συχνά για την που έδινε με τη σεξουαλικότητά της με την ηθοποιό να δείχνει ότι την κατανοεί. Μάλιστα, της είχε πει ότι μπορεί να έχει όποια σεξουαλική προτίμηση θέλει, αφού η αγάπη είναι αγάπη", είπε ο συγγραφέας.

Ένα βράδυ του 1955 η Jane ήρθε περισσότερο κοντά με την Marilyn. Η 16χρονη τότε Jane είχε πάει στο σπίτι της Marilyn στο Λος Άντζελες όπου η ηθοποιός είχε πάρει το φάρμακο Nembutal και έπινε σαμπάνια.

"Η σαμπάνια με κάνει χαρούμενη. Τα χάπια με χαροποιούν ακόμα περισσότερο", της είπε.

Καθώς μετρούσε η έφηβη τα το χαρτί για τα ράφια της σταρ, εκείνη άρχισε να τη φιλά στο λαιμό με το βλέμμα της να είναι ιδιαίτερα πονηρό.

"Τα επόμενα λεπτά ήταν θολά, τρελά, ονειρικά. Οι παλμοί μου αυξήθηκαν όταν η Marilyn με ξαναφίλησε. Μετά άρχισε να με φιλά στο στόμα αργά και απαλά. Πήγαμε στο υπνοδωμάτιο. Η Marilyn χρησιμοποιούσε τη γλώσσα της με τέτοιο τρόπο που μου έδινε μια νέα αίσθηση. Με τα κορίτσια που έκανα σεξ επικρατούσε κυρίως η ντροπή και η διστακτικότητα και όχι πείνα και αυτοπεποίηθηση όπως με τη Marilyn", αναπολεί η Jane.

Οι σεξουαλικές επαφές με τη σταρ συνεχίστηκαν όπως και με άλλες κοπέλες. Αν και η ίδια μετά την πρώτη ερωτική επαφή με τη Marilyn έκρινε πως είναι λεσβία, αντίθετα για τη σταρ πιστεύει πως δεν ήταν ομοφυλόφιλη. "Ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα. Πολύ ανοιχτός άνθρωπος", είπε.

Οι δυο τους παρέμειναν φίλες μέχρι και το θάνατο της Marilyn στα 36 της χρόνια.
cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα