ΔΕΙΤΕ: Οι 30 πιο καυτές κόρες διασήμων σε Ελλάδα και εξωτερικό

23:21 19/10/2011 - Πηγή: 24wro
Οι πιο σέξι κόρες στη show biz και αλλού…

20, Dakota Johnson

Από τις πλέον ταλαντούχες στην λίστα, πράγμα περίεργο αν σκεφτείς ότι η 22χρονη ηθοποιός είναι κόρη των Don Johnson και Melanie Griffith. Ισως να την θυμάσαι ως την φοιτήτρια με το κόκκινο βρακάκι δίπλα στην οποία ξυπνά ο Justin Timberlake στο Social Network. Αν όχι, δεν πειράζει, προσεχώς πρωταγωνιστεί στο remake του 21 Jump Street.

19, Άννα & Τέα Πρέλεβιτς



Οι κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς έκαναν πρώτα την Θεσσαλονίκη να παραμιλάει με την πάρτη τους, μετά το Λονδίνο (όπου σπούδαζαν, η Άννα media (πάνω αριστερά) και η Τέα χρηματοοικονομικά) και εδώ και ένα χρόνο την Αθήνα. Η Άννα, Σταρ Ελλάς 2010 και τελευταία μεταγραφή του Mad θυμίζει σε όλα Αμαζόνα (ψηλή, με μακριά μαλλιά και ακόμη πιο μακριά πόδια), ενώ –παρόλο που δεν το τονίζει- διαθέτει και εξαιρετικούς, βραζιλιάνικης ποιότητας, γλουτούς. Η Τέα, από την άλλη, (που κατά πολλούς είναι ακόμη πιο ωραία από την αδελφή της) είναι φουλ στις καμπύλες.

18, Lauren Harris

Η ξανθιά σεξόβομβα, τέκνο του μπασίστα των Iron Maiden, Steve, έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον μπαμπά της. Συγκεκριμένα γουστάρει να ροκάρει, ξεκινώντας να παίζει σε μπάντες από την ηλικία των 9. Πλέον καυχιέται ότι έχει 4.000.000 hits στην σελίδα της στο myspace, ενώ συχνά πυκνά ανοίγει τις συναυλίες των Iron Maiden.

17, Jordan Ladd

Πως γίνεται ο πιο αδιάφορος Άγγελος του Τσάρλι όλων των εποχών, η Cheryl Ladd (αυτή που αντικατέστησε την Farrah Fawchett) να παράγει ένα τέτοιο καμπυλωτό τέκνο; Το κορίτσι μας, 36 ετών πλέον, έχει πρωταγωνιστήσει σε ‘’ταινιάρες’’ όπως το Cabin Fever και το Death Proof. Ενώ, ακόμη πιο σημαντικό, έχει κάνει επέμβαση σμίκρυνσης του στήθους της όταν ήταν 16. Αλλά, όπως βλέπετε, άφησε αρκετό πράγμα πίσω.

16, Ντανιέλα Ελευθεράκη

Μοναχοκόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή φωτογραφία δεξιά) του Παναθηναικού, Κώστα Ελευθεράκη, μονοπώλησε αρκετές φορές το εξώφυλλο του Nitro , στο τέλος των 90s, εξαιτίας του μοναδικού στην Ελλάδα συνδυασμού λολιτοπροσώπου (κομπλέ με φακίδες) με τεράστια φυσικά στήθη. Από τα καλύτερα, πιο χαμηλών τόνων και σεμνά κορίτσια που έχουν ποτέ βγάλει τα ρούχα τους σε ελληνικά περιοδικά.

15, Eva Amurri

Το πιο συγκλονιστικό ζευγάρι φυσικά στήθη στην λίστα, κάτι αναμενόμενο για όσους γνωρίζουν ότι είναι κόρη της –εξίσου προικισμένης- Susan Saradon. Μόλις 21 ετών, μπορείς να την δεις σε δράση στον τελευταίο κύκλο του Californication, ως στρίπερ/φοιτήτρια που κάνει άνω κάτω την ζωή του Hank Moody.

14, Alexandra & Theodora Richards

Oι κόρες του Keith Richards (25 και 27 αντίστοιχα) δεν είναι τόσο όμορφες όσο οι θυγατέρες του Mick Jagger, αλλά σίγουρα είναι πιο τρελλές. Όπως απέδειξε η Alexandra (πετυχημένη DJ) με την γυμνή της φωτογράφηση στο Γαλλικό Playboy και η Theodora (αναγν
Keywords
Τυχαία Θέματα