ΔΕΙΤΕ: Μαθητευόμενοι σέρφερς

00:50 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με μεγάλη επιτυχια ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλιου ...το πρωτο ISA Surf Instructor Course Level 1 στον Λαγκούβαρδο Μεσηνιας, που διοργάνωσαν οι εκπρόσωποι της ISA στην Ελλαδα Στεφανος Ασλανιδης και Αλεξης Ιωάννου.

19 σερφίστες συμμετείχαν σε αυτο course, απο τους οποιους οι δυο ήταν γυναίκες.

Η προγνωση του κύματος δεν ήταν και η πιο αισιόδοξη. Ωστοσο μετά απο ένα πρωινό με θεωρία μέσα στην τάξη, το
απόγευμα έβγαλε απο το μηδέν 2-3 πόδια κύμα με απόλυτη άπνοια! Ετσι μπόρεσε και έγινε η αξιολογηση των συμμετοχόντων. Την Κυριακή το κύμα είχε πεσει, και τα μαθήματα έκλεισαν με θεωρια και προσομοιωση πρακτικης εκτος νερου.
Ολοι είχαν ενα μεγάλο χαμόγελο, και υπήρχε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Ετσι, μετά απο τα πρωτα παιδια, που αναγκάστηκαν να κάνουν αυτα τα μαθήματα εκτος Ελλάδας, ήρθε η ISA στην Ελλαδα, και δινει την ευκαιρια σε νεους και νεες να εργασθουν ως Surfing Instructors, γύρω απο το πάθος τους και να το μεταφέρουν στον κοσμο με τον καλυτερο τροπο. Have fun and be save! Αυτή είναι η κεντρική ιδέα που θελει η ISA να μεταφέρει σε όλον τον κόσμο του σερφ, αυτο είναι που πρέπει να έχουμε στο νου μας όλοι, είτε είμαστε έμπειροι και ταξιδεύουμε στα πιο απόμακρα spot, είτε θελουμε να ξεκινησουμε τώρα, και να κολλήσουμε με ενα απο τα πιο ωραια αθληματα στον κόσμο.

Υποστηρικτες του course ήταν η Quicksilver και η FCS


Keywords
Τυχαία Θέματα