ΔΕΙΤΕ: Η σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε η Yoko Ono στο Twitter

14:31 21/3/2013 - Πηγή: 24wro
Γνωστή ακτιβίστρια η Yoko Ono, συνεχίζει να προκαλεί...
Αυτή τη φορά με αφορμή την 44η επέτειο γάμου της με τον John Lennon επέλεξε να την "πει" στην αμερικανική κυβέρνηση με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

"Πάνω από 1.057.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από όπλα στις Η.Π.Α. από τότε που ο John Lennon πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, το
1980".

Με αυτό το μήνυμα και μία φωτογραφία των ματωμένων γυαλιών που φορούσε το πρώην Σκαθάρι τη στιγμή του θανάτου του, η 79χρονη Yoko διάλεξε να "γιορτάσει" την 44η επέτειο γάμου της μαζί του.

Η Ono τουίταρε τη φωτογραφία αρκετέ φορές μεσα σε μικρό χρονικό διάστημα, συνοδευμόμενη από μία σειρά εκλήσσεων που ζητούσε να μπει ένα τέλος στη βία με τα όπλα.

"Ο θάνατος ένος αγαπημένο προσώπου είναι μία κολασμένη εμπειρία. Μετά από 33 χρόνια του γιου μας, Sean και εμένα ακόμα μας λείπει"

"Μαζί, ας φέρουμε πίσω την Αμερική, την πράσινη χώρα της ειρήνης".

Ο Lennon και η Ono παντρεύτηκα στο Γιβραλτάρ στις 20 Μαρτίου 1969 και το μήνα του μέλιτός τους τον πέρασαν στο Άμστερνταμ κάνοντας την περίφημη διαδήλωση για ειρήνη από το κρεβάτι τους όντας ξαπλωμένοι για μία εβδομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Yoko χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη φωτογραφία με τα αιματωβαμένα γυαλιά του John με θέα το Central Park.

To 1981 ήταν το εξώφυλλο του πρώτου της solo άλμπουμ, που κυκλοφόρησε σε λιγότερο από έξι μήνες μετά τη δολοφονία του Lennon από τον Mark Chapman.

cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα