ΔΕΙΤΕ: 8 Tips για την περίπτωση που σκοπεύετε να δοκιμάσετε το Solarium

12:26 16/8/2013 - Πηγή: 24wro

Οι συμβουλές μου για το solarium σε... σαλόνι μαυρίσματος, προορίζονται να σας κρατήσουν ασφαλείς και να σας βοηθήσουν να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πριν μπεις στη διαδικασία του solarium πρέπει να συνειδητοποιήσεις τις συνέπειες. Μαζί με τις ακτίνες του ήλιου, οι υπεριώδεις ακτίνες του κρεβατιού οδηγούν σε δραματική αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου του δέρματος και προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε σταματήσει
από το τέλειο μαύρισμα, προσέξτε τα παρακάτω...

1. Πάρτε καλές συστάσεις για το σαλόνι

Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές μου για το σαλόνι μαυρίσματος είναι να έχουμε καλές προσωπικές συστάσεις από την οικογένεια και τους φίλους μας πριν από τη λήψη της απόφασης για ένα συγκεκριμένο κέντρο Solarium. Ακόμη και αν το πιο κοντινό σαλόνι είναι πιο βολικό, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο ασφαλέστερος λόγος να το επιλέξεις. Διάλεξε κάποιο που θα σου προσφέρει την καλύτερη ποιότητα του μαυρίσματος. Επίσης, προσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση στο Internet για να δείτε τι υπάρχει, αλλά και πάλι, προσοχή σε κάθε αναζήτηση στο διαδίκτυο, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει ψεύτικες κριτικές.

2. Να είστε ειλικρινείς με το Tanning Salon και τους ειδικούς

Με την άφιξη σας θα πρέπει να συμπληρώσετε το απαιτούμενου ερωτηματολόγιο σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία και την υγεία σας, πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινής. Τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι για την προστασία σας, έτσι ώστε το σαλόνι μπορεί να κρατήσει ένα αρχείο από τις επισκέψεις σας και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο δέρματος και το ιστορικό μαυρίσματος που έχετε. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα, π.χ ιστορικό καρκίνου του δέρματος δεν θα πρέπει να το αποκρύψετε.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες

Αν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη σε ένα σαλόνι, να ζητήσει από τον αισθητικό συμβουλές και να ακολουθήστε τις οδηγίες ακριβώς. Αυτό δεν το κάνεις μόνο από ανησυχία για την ασφάλεια σου, αλλά για να αποκτήσεις ένα καλής ποιότητας μαύρισμα.

4. Προστατέψτε τα μάτια σας

Είτε έχετε επιλέξει το κρεβάτι solariun είτε το σπρέι μαυρίσματος, η χρήση των γυαλιών είναι ένα must για την προστασία των ματιών σας - μη το επιχειρήσετε χωρίς αυτά, ειναι επικίνδυνο! Αυτή είναι μία από τις βασικές συμβουλές στο σαλόνι μαυρίσματος, επειδή τα φώτα από το solarium είναι ακριβώς το ίδιο επιβλαβή σαν να βλέπετε κατ 'ευθείαν στον ήλιο, αυτό θα προκαλέσει βλάβη στα μάτια.

5. Απολέπιση πριν το μαύρισμα

Για να επιτευχθούν τα καλά αποτελέσματα του μαυρίσματος, το καλύτερο είναι να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, με μια απολέπιση. Η απολέπιση θα βοηθήσει επίσης στο να προστατευτείτε από το ξεφλούδισμα.

6. Πλυθείτε προσεκτικά

Μετά το solarium , θα ήταν καλύτερο να περιμένετε κάποιες ώρες πριν να κάνετε ντουζ.

7. Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική για να κρατήσετε την ελαστικότητα του δέρματος. Δώστε προσοχη στα γόνατα και τους αγκώνες, γιατί υπάρχει περίπτωση να μείνουν υπολείμματα λοσιόν και να αφήσουν σημάδια στο μαύρισμα. Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη και μετά το solarium.

8. Ξύρισμα

Καλό θα είναι να ξυρίστείτε πριν από κάθε συνερδία μαυρίσματος - όπως μετά, προσοχή όμως στο ερεθισμένο το δέρμα.

Καλό θα είναι να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές solarium για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και μια υγιή εμφάνιση που δεν βλάπτει το σώμα σας.

ediva.gr
Keywords
Αναζητήσεις
odhgies gia solarium
Τυχαία Θέματα