ΔΕΙΤΕ: 15 γοητευτικά δρομάκια

11:30 10/5/2013 - Πηγή: 24wro

Δρομάκια είναι συνήθως μικρά, στενά δρομάκια, συνήθως με όμορφες προσόψεις και τα μπαλκόνια...
οι οποίες καλύπτονται με διάφορα λουλούδια και τα αμπέλια. Κυρίως διαθέσιμη μόνο για τους πεζούς, είναι ένα αγαπημένο μέρος για τους τουρίστες και τους φωτογράφους, γιατί κατά τη διάρκεια της βόλτα εκπληκτικές φωτογραφίες μπορούν να ληφθούν.

1. Δρόμος στην πόλη Αντίμπ, Γαλλία
Antibes είναι μια πόλη θέρετρο στην Alpes-Maritimes τμήμα στη νοτιοανατολική Γαλλία.Βρίσκεται στη Μεσόγειο στην Côte d'Azur , που βρίσκεται
ανάμεσα στις Κάννες και τη Νίκαια.Η Παλιά Πόλη τμήμα της Αντίμπ πρέπει να είναι μία από τις πιο ξεκούραστες θέσεις κατά μήκος της Γαλλικής Ριβιέρας. Συναρπαστικές οδό Antibes (από την εικόνα) , ήταν επενδεδυμένα με πολλά καταστήματα τέχνης, τοπικές κατοικίες και έκανε για μια ευχάριστη βόλτα για να πούμε το λιγότερο.

2. Street στο Jerez, στην Ισπανία

Η οικονομία της Jerez έχει παραδοσιακά επικεντρώθηκε για τη βιομηχανία οίνου, με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο σέρι. Αυτό το καταπληκτικό δρόμο βρίσκεται στην πόλη της Jerez στην επαρχία του Κάντιθ, Ανδαλουσία .

Τα δέντρα καρφώθηκε πίσω από τα τείχη, με καθαρό κορμούς, επιτρέποντας έτσι το κουβούκλιο για το σχηματισμό πάνω από τη λωρίδα.

Ο δρόμος βρίσκεται στο παλιό τμήμα της πόλης. Αυτή τη στιγμή είναι πεζόδρομος και είναι ένα μέρος ενός τοπικού οινοποιείου.

3. Δρόμος στην πόλη Κολμάρ, Γαλλία

Eguisheim είναι ένα χωριό στο Haut-Rhin τμήματος στην Αλσατία στη βορειοανατολική Γαλλία.Το χωριό είναι μέλος του Les Plus Beaux Villages de France ("Τα πιο όμορφα χωριά της Γαλλίας") σύνδεσης και είναι ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Στην Eguisheim, είναι ευχάριστο να περπατήσετε στα στενά δρομάκια σε ένα ζεστό φωτεινότητα που ποικίλλει ανάλογα με την εποχή και ενισχύει την πολύχρωμη παλέτα των σπιτιών πουλάκι επάνω ενάντια επάλξεις του.

4. Street στο Alberobello, Ιταλία

Alberobello είναι μια πόλη στην επαρχία του Μπάρι, διάσημος για της συλλογή Trulli , παραδοσιακά ξερολιθιάς κατοικίες που βρίσκονται μόνο στο Itria κοιλάδα. Αν και υπάρχουν πολλά Trulli διάσπαρτα γύρω από την περιοχή, Alberobello αποτελεί τη μεγαλύτερη συλλογή από πρωτότυπα κτίρια, πολλά από τα οποία είναι ακόμα κατεχόμενα, και έχει γίνει μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO. Αυτό είναι ακριβώς ένας από τους πολλούς δρόμους που είναι δημοφιλείς τουριστικούς περιπάτους στο Alberobello.

5. Οδός στο Μοσχονήσι, Τουρκία

Δρόμος με σπίτια με προσόψεις, διακοσμημένα με καλλιτεχνικές μοτίβα βρίσκεται στοΜοσχονήσι . Είναι ένα μικρό νησί στο βορειοδυτικό Αιγαίο στα ανοικτά των ακτών του Αϊβαλιού, μέρος της επαρχίας Μπαλικεσίρ της Τουρκίας.

6. Βενετία Canal Street, Ιταλία

Η Βενετία είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο για την περίφημη τέχνη και την αρχιτεκτονική της. Η πόλη έχει κατά μέσο όρο 50.000 τουρίστες την ημέρα . Θεωρείται ως μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Αυτός ο δρόμος είναι μία από τις πολλές γραμμές δρόμους με ένα κανάλι στη Βενετία και είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη για τους τουρίστες με τα πόδια.

7. Street στο Giverny, Γαλλία

Giverny είναι ένα χωριό στο Eure τμήμα στη βόρεια Γαλλία . Είναι περισσότερο γνωστή ως η θέση του (διάσημου ζωγράφου) κήπο και το σπίτι Κλοντ Μονέ. Στενός δρόμος από την παραπάνω εικόνα είναι μια πραγματική floral πάρκο και ως εκ τούτου είναι πολύ ευχάριστο να περπατήσει .

8. Lombard Street, Σαν Φρανσίσκο, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Ο δρόμος είναι διάσημη για ένα μικρό τμήμα κοντά στην κορυφή της ρωσικής Hill, ανάμεσα στο Hyde και Leavenworth δρόμους. Εδώ ο λόφος είναι τόσο απότομη (27 °), ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο για τα περισσότερα οχήματα, τόσο μεταξύ του 1922 και του 1923 το τμήμα αυτό της Lombard Street μετατράπηκε σε switchback με οκτώ απότομες στροφές .

Το στραβό το τμήμα του δρόμου, η οποία είναι περίπου το 1/4 μίλι (400 μ) πολύ, προορίζεται για την κυκλοφορία μίας κατεύθυνσης ταξιδεύει ανατολικά (κατάβαση) και είναι στρωμένος με κόκκινα τούβλα. Το όριο ταχύτητας στο τμήμα αυτό είναι 5 μίλια ανά ώρα (8.0 km / h). [ link ]

9. Cherry Blossom Street, Βόννη, Γερμανία

Cherry Blossom Street (Heerstrabe) βρίσκεται στη γερμανική πόλη της Βόννης. Είναι ένα ήσυχο δρόμο πάνω από το οποίο, μια σειρά από όμορφα δέντρα της κερασιάς γέρνουν άνθη.Άνοιξη ζωντανεύει όταν τα άνθη βρίσκονται σε πλήρη άνθιση γενικά.

Δύο τέτοιους δρόμους στη Βόννη έχει κερασιές φυτεύτηκαν γύρω, αλλά ως επί το πλείστον ταξίδεψε είναι Heerstrabe. Τα άνθη της κερασιάς είπε να διαρκέσει για 7 - 10 ημέρες κατά μέσο όρο, και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες.

10. Οδός σε Ορβιέτο, Ιταλία

Orvieto είναι μια πόλη στην επαρχία του Terni, νοτιοδυτική Umbria, Ιταλία βρίσκεται στην επίπεδη κορυφή ενός μεγάλου Butte της ηφαιστειακής ηφαιστειακή τέφρα. Η θέση της πόλης είναι από τις πιο δραματικές στην Ευρώπη, πέρα από τα σχεδόν-κάθετες επιφάνειες των βράχων ηφαιστειακή τέφρα που συμπληρώνονται από τείχη χτισμένα από την ίδια πέτρα που ονομάζεται Tufa. Αυτή η όμορφη πόλη είναι γεμάτη από όμορφα στενά δρομάκια, όπως αυτό στην παραπάνω εικόνα.

Αυτό το διάσημο δρόμο βρίσκεται στο Beacon Hill, μια ιστορική γειτονιά της Βοστώνης. Acorn Street, που συχνά αναφέρεται ως το " πιο συχνά φωτογραφηθεί δρόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες . "

Είναι μια στενή λωρίδα στρωμένος με κυβόλιθους που ήταν το σπίτι για αμαξάδες που χρησιμοποιούνται από τις οικογένειες στο Mt. Vernon και αρχοντικά Chestnut Street.

12. Fiskargränd, Βίσμπι, Σουηδία

Ψάρια Alley (Fiskargränd) είναι ένας δρόμος της Visby και είναι ένα από τα πιο φωτογραφημένα δρόμους στη Σουηδία. Η περιοχή όπου βρίσκεται Fiskargränd είναι ευρέως ονομάζεται "root Fish" από τη δεκαετία του 1600. Fiskargränd, που γειτνιάζουν με ψαράδες της γειτονιάς, έχει χρησιμοποιηθεί ως όνομα του δρόμου από το 1750. Αναρρίχηση τριαντάφυλλα , ανάμεσα σε άλλα φυτά, φυτεύτηκαν στις αρχές του 1940.

Το Δεκέμβριο του 2004 υπήρξε μια πρόταση πολίτη που Fiskargränd να μετονομαστεί σε Rose Alley. Το πρόσωπο που έγραψε ότι «δεν υπάρχουν ψάρια εκεί, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον χίλια τριαντάφυλλα." Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από το Δήμο Gotland, που δεν είδε αρκετός λόγος για να αλλάξετε το όνομα.

13. Οδός σε Frigiliana, Ισπανία

"Street White" από την εικόνα βρίσκεται σε Frigiliana - μικρό, πόλη της Ανδαλουσίας. Η πόλη αποτελείται από απότομες πλακόστρωτα δρομάκια παρελθόν λευκά σπίτια διακόσμησης με λουλούδια.

14. Δρόμος στην πόλη Καρταχένα, Κολομβία

Ένα όμορφο δρόμο της εικόνας βρίσκεται στο παλιό τμήμα της πόλης της Καρθαγένης .Αρχιτεκτονική είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της Καρθαγένης? Η πόλη έχει πολλά αξιόλογα αποικιακή σπίτια και στρατιωτικά κτίρια, καθώς και σύγχρονη τουριστική υποδομή, που επιτρέπει στον επισκέπτη την αναγνώριση της ιστορικής εξέλιξης της.

15. Rue Des Θερμοπύλες, Παρίσι, Γαλλία

Η Rue des Θερμοπύλες ονομάζεται έτσι επειδή ο δρόμος είναι τόσο στενός όσο το πέρασμα όπου έγινε η θρυλική μάχη των Θερμοπυλών διεξήχθη το 480 π.Χ. Το λιθόστρωτο, εργοστάσιο συμπληρωμένη, φιλικό προς τις γάτες Rue des Θερμοπύλες, δίπλα στην πολυσύχναστη Rue Raymond Losserand στη νόσο του Παρισιού 14ο διαμέρισμα του Παρισιού, είναι το σπίτι σε μια σειρά από καλλιτέχνες και έχει μια ενεργή σύνδεση γειτονιά.

Όπως σας βόλτα στο γραφικό πεζόδρομο, μπορείτε να βρείτε τα βιβλία ή τα έπιπλα μείνει έξω από τους κατοίκους για τους περαστικούς για να πάρουν στο σπίτι. Πολλοί τοίχοι είναι καλυμμένοι με γκράφιτι, των οποίων το ένα κομμάτι από το διάσημο Γάλλο καλλιτέχνη γκράφιτι Μις Tic.

piperies.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα