H Intimissimi παρουσιάζει το «THE SIZE ROOM»

Το underwear brand που έχει γίνει συνώνυμο της κομψότητας και των sexy lingerie συλλογών, επιστρέφει στην μικρή οθόνη (από τις 12-25 Μαϊου) για να διηγηθεί μια ιστορία γοητείας κι αποπλάνησης με βασικό concept τη μοναδικότητα.

Γι’ αυτό το λόγο, το supermodel Barbara Palvin καλείται να ενσαρκώσει τη δυνατότητα που έχει πια η κάθε γυναίκα να επιλέξει το τέλειο για εκείνη μέγεθος με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Εξ ου και κινείται μεταξύ άπειρων δωματίων, σε ένα φανταστικό Hotel Intimissimi

όπου τα διάφορα δωμάτια αντιπροσωπεύουν τα διαφορετικά μεγέθη cups με στόχο να γοητεύσουν και να ικανοποιήσουν όλες τις γυναίκες.

Αυτό ήταν πάντα, άλλωστε, ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της Intimissimi: η δυνατότητα να δημιουργεί collections που να εκφράζουν την πιο αληθινή προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Πως το πετυχαίνεις αυτό στην περίπτωση ενός είδους όπως είναι το σουτιέν;
Mε το να προσφέρεις 14 διαφορετικά μοντέλα σουτιέν και 15 διαφορετικούς συνδυασμούς μεγεθών και cups, που αναπτύχθηκαν με τη σκέψη της κάλυψης των διαφορετικών αναγκών που έχει κάθε γυναίκα. Το συγκεκριμένο concept στοχεύει να προσφέρει στις γυναίκες πολύ περισσότερα από ένα «μέγεθος», που σημαίνει, να χαρίσει σε κάθε μία «το δικό της μέγεθος». Εκείνο που είναι τέλειο ανατομικά και εκφράζει προσωπικά τις ανάγκες κι επιθυμίες κάθε γυναίκας.

Tο spot σκηνοθέτησε ο Matthias Zentner. Η αντίθεση του black&white κυριαρχεί στα πλάνα όπου ένα ξενοδοχείο με design αισθητική διαθέτει δωμάτια με νούμερα... 75C, 80A, 80B. Και το ζητούμενο είναι το κλειδί που ανοίγει το δικό σου δωμάτιο, ένας εύστοχος και δημιουργικός συμβολισμός για το τέλειο μέγεθος.

Παράλληλα με το διαφημιστικό φιλμ που θα προβληθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες – ανάμεσά τους και η Ελλάδα – θα λανσαριστεί κι ένα custom Youtube Channel, όπου το spot θα έχει το βασικό ρόλο ( http://www.youtube.com/intimissimiofficial), αλλά κι ένα mini site (http://www.intimissimi.com/theperfectbra) ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να ενημερωθεί για να επιλέξει και να φοράει το τέλειο σουτιέν για εκείνη.

Το hashtag γι’ αυτό το project είναι: #theperfectbra

Keywords
Τυχαία Θέματα