«Χρυσό» το μπουφάν του Μάικλ Τζάκσον

15:40 27/6/2011 - Πηγή: 24wro
Έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων πουλήθηκε…
ένα δερμάτινο μπουφάν που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Thriller" σε δημοπρασία που έγινε χθες στην Καλιφόρνια. Ο αγοραστής του είναι ένας τεξανός έμπορος χρυσού, ο οποίος σχεδιάζει να το χρησιμοποιήσει ως έκθεμα για να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει παιδιατρικές κλινικές ανά τον κόσμο.
Το μπουφάν είναι μαύρο και κόκκινο από δέρμα μοσχαριού κι έχει βάτες. Είναι ένα από τα δύο που χρησιμοποιήθηκαν στο βίντεο κλιπ. Το δεύτερο, το οποίο δεν διατηρείται σε καλή κατάσταση, ανήκει στην οικογένεια
του εκλιπόντος τραγουδιστή.
Την δημοπρασία διοργάνωσε οίκος του Μπέβερλι Χιλς. Το μπουφάν που βγήκε στο σφυρί είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και φέρει την υπογραφή του τραγουδιστή στο μανίκι. Είναι δημιουργία της σχεδιάστριας Ντέμπορα Λάντις, συζύγου του σκηνοθέτη του βίντεο κλιπ, Τζον Λάντις.
Ο αγοραστής του, Μίλτον Βέρετ, εμφανίστηκε ο ίδιος στη δημοπρασία, όπου παρευρίσκονταν και δεκάδες άλλοι πλειοδότες απ' όλο τον κόσμο.
Η συλλογή του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και ένα ακόμα μπουφάν του Τζάκσον καθώς και κιθάρες που φέρουν την υπογραφή μελών του συγκροτήματος U2.

newsbomb
Keywords
Τυχαία Θέματα