Χαμόγελα για την αναβολή στον ΟΦΗ

22:57 13/3/2012 - Πηγή: 24wro
Θετική από αγωνιστικής πλευράς είναι για τον ΟΦΗ η...
αναβολή του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα το κρητικό συγκρότημα φιλοξενείται το ερχόμενο Σάββατο (17/03, 5.15μ.μ.) από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 25η αγωνιστική της Super League και θα ταξιδέψει την Παρασκευή (16/03) στη
Θεσσαλονίκη.
Στη συνέχεια, την επόμενη Τρίτη (20/03) θα έκανε νέο ταξίδι αυτή τη φορά στην Αθήνα για ν’ αντιμετώπιζε την μεθεπόμενη Τετάρτη (21/03, 7.30μ.μ.) τους Πειραιώτες στο σπίτι τους. Την μεθεπόμενη Πέμπτη (22/03) θα επέστρεφε στο Ηράκλειο και το μεθεπόμενο Σάββατο (24/03, 7.30μ.μ.) θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ» για την 26η αγωνιστική της Super League.
Πέραν του ότι οι «ασπρόμαυροι» αποφεύγουν το πρόγραμμα - φωτιά που είχαν μέσα σε μία εβδομάδα θα μπορέσουν ν’ αποθεραπευτεί ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης (υπέστη θλάση α’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο με τον Πανιώνιο) και να είναι έτοιμος ο Βαγγέλης Μάντζιος (τη Δευτέρα 12/03 έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα).
Το… μενού της Τρίτης (13/03) είχε ρεπό για τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου οι οποίοι από Τετάρτη (14/03) επιστρέφουν στις προπονήσεις (έχει προγραμματιστεί διπλό πρόγραμμα πρωί και απόγευμα) εντείνοντας την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει στους Φώτη Παπουλή (εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο), Βαγγέλη Μάντζιο (τη Δευτέρα 12/03 ακολούθησε όλο το κανονικό πρόγραμμα, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και τις επόμενες ημέρες).
Στον αντίποδα θ’ απουσιάσουν ο τραυματίας με θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού Πολυχρόνης Βεζυρίδης (συνεχίζει τη θεραπεία του) και ο τιμωρημένος Στάθης Ταυλαρίδης (δηλώθηκε να εκτίσει τη μία από τις δύο συνολικά αγωνιστικές της ποινής του κόντρα στον Άρη).

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα