Αύριο το Ζάππειο ΙΙΙ της Ν.Δ. παρόντος ίσως και του κ. Καραμανλή

19:12 21/4/2012 - Πηγή: 24wro
Το οικονομικό πρόγραμμα... «Ζάππειο ΙΙΙ» της ΝΔ παρουσιάζεται από τον k. Αντώνη Σαμαρά αύριο το πρωί (11.30) στο Ζάππειο .
Στο επιτελείο της Συγγρού εκτιμούν ότι στις δύο εβδομάδες που απομένουν ώς τις εκλογές, το Ζάππειο ΙΙΙ θα καταφέρει να συσπειρώσει και να ανατάξει το κόμμα, καθώς και να δημιουργήσει
ρεύμα νίκης.Έτσι δίνουν, κατά την εφημερίδα »Τα Νέα Σαββατοκύριακο,» κομβική σημασία»στην παρουσίαση, την Κυριακή, του προγράμματος αυτού.Μάλιστα δεν αποκλείεται όπως έχει γράψει η Καθημερινή , να είνια παρών και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής- επισήμως πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Με τη βεβαιότητα ότι το οικονομικό σχέδιο της ΝΔ θα βρεθεί και στο μικροσκόπιο της τρόικας, οι ίδιες πηγές σπεύδουν να τονίσουν στην εφημερίδα »Τα Νέα» ότι η πρόταση του κόμματος «έχει προσαρμοστεί στη νέα δανειακή σύμβαση» και κάθε παρέμβαση που οδηγεί σε αλλαγές σε επιμέρους προβλέψεις της συμφωνίας συνοδεύεται από ισοδύναμα μέτρα.
Ακόμα σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας , ο κ. Σαμαράς θα τονίσει ότι το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου είναι η «πολιτική σταθερότητα», ένα μήνυμα που εξυπηρετεί τη στόχευση για αυτοδυναμία, αλλά αφήνει και ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα