Άρνηση Λέτο για μείωση

12:42 27/10/2012 - Πηγή: 24wro
Αμετακίνητος φαίνεται πως είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο στην πρόταση που του έχει γίνει από τον Παναθηναϊκό, για μείωση των αποδοχών του. Πρόταση για ανανέωση...
άνευ αποδοχών!

Ο Αργεντινός άσος θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του την νέα σεζόν όπως όλα δείχνουν και στο τριφύλλι δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν ασκόπως ένα... καράβι λεφτά, για παίκτη που δεν αγωνίζεται.

Αυτός είναι και ο λόγος που πρότειναν στον Λέτο μείωση των αποδοχών του, μιας και έχει ένα από τα πιο «βαριά» συμβόλαια,
ωστόσο εκείνος ήταν αρνητικός, σύμφωνα με την «Real».

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γόντικας ήταν αυτός που προσέγγισε τον μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος όμως έπειτα φυσικά από απαίτηση του πελάτη του, τού διαμήνυσε: «Ό,τι λέει το συμβόλαιο...».

Πάντως αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξει νέα κρούση προς τον Κοσενίνο, αυτή την φορά όμως από τον Κώστα Ελευθεράκη. Ο παλαίμαχος άσος εξάλλου είναι αισιόδοξος πως θα πετύχει είτε την μείωση των αποδοχών του, είτε την επέκταση για ακόμα ένα χρόνο χωρίς να δοθούν επιπλέον λεφτά, κάτι ωστόσο στο οποίο δεν δείχνει θετικός ο παίκτης, σύμφωνα με το περιβάλλον του.
Keywords
Τυχαία Θέματα