ΑΠΙΘΑΝΟ VIDEO: Ξύπνα σου λέω!

11:50 19/9/2013 - Πηγή: 24wro
Ελέφαντας τα δίνει όλα για να ξυπνήσει σκύλο- Δείτε το βίντεο....

Μπορεί να μην είναι συνηθισμένη παρέα για παιχνίδι ένα μικρό ελεφαντάκι κι ένα γηραιό σκυλί πολύ μικρότερό του σε μέγεθος. Αλλά, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, ο ελέφαντας δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει την ελπίδα του για παιχνίδι και καταβάλλει πραγματικά μεγάλες προσπάθειες να… ξυπνήσει το σκύλο, ο οποίος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Ο ελέφαντας προσπαθεί αρχικά να ξυπνήσει το σκύλο σκουντώντας τον με την προβοσκίδα του σε διάφορα σημεία του σώματός του, χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια
το ελεφαντάκι πλησιάζει όσο μπορεί το σκυλί, ενώ τους χωρίζει ένας φράχτης, αναζητώντας μια λύση για να ξυπνήσει τον πιθανό σύντροφό του στο παιχνίδι.

Σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται κάποιος που «γαργαλάει» το σκυλί με ένα κλαράκι, κι έτσι αυτός ξυπνά και ξύνεται. Αλλά αυτό είναι όλο, λίγα δευτερόλεπτα μετά ξαναπέφτει για ύπνο.

Ο ελέφαντας δεν τα παρατά και φτάνει στο τέλος να σηκώνει με την προβοσκίδα του τα μπροστινά πόδια του σκύλου, μήπως και καταφέρει τελικά να τον ξυπνήσει.
Το βίντεο τραβήχτηκε στην Ταϊλάνδη και η οικογένεια που το γύρισε ανέφερε πως λίγο μετά το τέλος της βιντεοσκόπησης το ελεφαντάκι τα παράτησε και έπεσε και το ίδιο για ύπνο ακουμπισμένο στο φράχτη…

Το περιστατικό αυτό δεν είναι πάντως το μόνο δείγμα της φαινομενικά «αταίριαστης» παρέας. Υπάρχει και το προηγούμενο του σκύλου και του ελέφαντα που έπαιζαν με μπαλάκι, με τον ελέφαντα να το πετά και το λαμπραντόρ να βουτά στο νερό για να το πιάσει.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα