ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: H γιαγιά και τα ψηλοτάκουνα!

00:01 26/2/2013 - Πηγή: 24wro

To καψόνι της γιαγιάς στην εγγονή μπορεί να τους οδηγήσει στα δικαστήρια...

Όλα συνέβησαν στην Αχαϊα. Η μητέρα μένει σε διπλανά σπίτια αλλά έχουν τσακωθεί για τα κληρονομικά. Πριν από δύο εβδομάδες ένας κούριερ έκανε λάθος στον αριθμό. Είχε στα χέρια του ένα δέμα με ψηλοτάκουνες γόβες τις οποίες είχε αγοράσει μέσω διαδικτύου η εγγονή. Ο κούριερ πήγε το δέμα στην γιαγιά η οποία έχει το ίδιο όνομα και επίθετο!

Βέβαια η γιαγιά κατάλαβε ότι η εγγονή είναι η παραλήπτρια του δέματος και όχι μόνον δεν είπε τίποτα στον κούριερ, αλλά τον πλήρωσε κιόλας με το ποσό των 45 ευρώ, τον
ευχαρίστησε και τον αποχαιρέτησε. Καθώς οι μέρες περνούσαν και η εγγονή, πήγε στο πρακτορείο κούριερ για να μάθει τι είχε γίνει με την παραγγελία.Τότε οι υπεύθυνοι ανακάλυψαν το λάθος και προσπάθησαν επί ματαίων να μεταπείσουν την γιαγιά να επιστρέψει τα παπούτσια, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη! Μέχρι και ο υπεύθυνος του γραφείου της εταιρείας κούριερ στην Πάτρα πήγε στο σπίτι της και της έδινε πίσω τα χρήματα, αλλά εκείνη επέμενε αναφέροντας ότι η παραγγελία είχε το ονοματεπώνυμό της και ότι συνεπώς δεν έπρεπε να δώσει πίσω το δέμα.

Έτσι η εγγονή πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της αναφέροντας το περιστατικό και ζητώντας οδηγίες για το τι μπορεί να κάνει. Της απάντησαν ότι έχει το δικαίωμα να στραφεί εναντίον της γιαγιάς της ώστε να κληθεί στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει εξηγήσεις. Βέβαια οι αστυνομικοί την παρότρυναν να τα βρει με τη γιαγιά και να μην μπλέξει σε τέτοιες περιπέτειες...

Μάλιστα το θέμα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και γιαγιά και εγγονή είναι αντιστοίχως μητέρα και ανιψιά πασίγνωστου Πατρινού επιχειρηματία και ο πατέρας του κοριτσιού έχει εδώ και χρόνια διαφωνήσει με τις περιουσιακές και επιχειρηματικές ενέργειες του μεγαλύτερου αδελφού του, με αποτέλεσμα να έχει (αυτός και η οικογένειά του) «κόψει» την καλημέρα τόσο με τον αδελφό, όσο και με τη μητέρα του η οποία πήρε το μέρος του δεύτερου.

kamarinia.gr
Keywords
Αναζητήσεις
ιστοριες ψηλοτάκουνα , ιστοριες.γνωριμιας
Τυχαία Θέματα