Απέτυχαν δυο φορές να ληστέψουν ηλικιωμένους

11:23 3/7/2012 - Πηγή: 24wro

Σκούρα τα βρήκαν τα δυο ζευγάρια κακοποιών που αποπειράθηκαν να ληστέψουν ηλικιωμένους μέσα στα σπίτια τους, σε... διαφορετικές περιοχές του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας! Τα παρ’ ολίγον θύματα αντέδρασαν και τους έτρεψαν σε φυγή και μάλιστα σε μια περίπτωση λίγο έλειψε να συλληφθούν.

Οι επίδοξοι ληστές, δύο άνδρες και δύο γυναίκες πιθανότατα αλλοδαποί, χτύπησαν πρώτα στην περιοχή του Εμπεσού, όπου εισέβαλαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Η γριούλα στάθηκε τυχερή, καθώς εκείνη τη στιγμή έφτασαν στο σπίτι τα παιδιά της και οι δράστες το έβαλαν στα πόδια! Οι γιοι της τους καταδίωξαν,
αλλά εκείνοι πρόλαβαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους και να διαφύγουν.

Λιγότερο τυχερό στάθηκε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε αντιμέτωπο με τον τρόμο όταν είδε τους κακοποιούς να εισβάλλουν στο σπίτι του, στο κέντρο του χωριού Περδικάκι. Σύμφωνα με τις περιγραφές, οι ληστές ήταν οι ίδιοι που είχαν χτυπήσει νωρίτερα στον Εμπεσό και αυτή τη φορά απείλησαν με μαχαίρια τους ηλικιωμένους ζητώντας χρήματα. Όμως, εκείνοι άρχισαν να καλούν πανικόβλητοι σε βοήθεια και οι δράστες φοβήθηκαν μήπως εγκλωβιστούν στο σπίτι! Έτσι, έφυγαν και αυτή τη φορά άπρακτοι. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησε η Αστυνομία, δεν εντοπίστηκαν.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα